Open op werkdagen van 8.00-20.00 en in het weekend van 8.00-17.00

Gemiddeld tot een punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Periode:
Afstand:
Sorteer trainingen op:
Bezig met laden...

Open op werkdagen van 8.00-20.00 en in het weekend van 8.00-17.00

Gemiddeld tot een punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties

Herexamentraining; een goede keuze

Als je in één keer geslaagd bent, is dat geweldig nieuws. Maar misschien wil of moet jij voor een bepaald vak een herexamen VMBO, Havo of VWO doen. Of je kiest ervoor om een herexamen te gaan doen voor een hoger cijfer i.v.m. een lotingstudie. Schrijf je dan nu in om je kans van slagen te vergroten! De Lyceo herexamentraining biedt je de mogelijkheid jouw struikelblokken intensief te oefenen onder de deskundige begeleiding van onze ervaren trainers.

Waar en wanneer? 
Van 16 t/m 18 juni 2017 biedt Lyceo herexamentrainingen in alle vakken en op alle niveaus op verschillende locaties door heel Nederland. De driedaagse herexamentrainingen starten op vrijdag 16 juni, de tweedaagse trainingen starten op zaterdag 17 juni. Uitzondering hierop zijn de tweedaagse herexamentrainingen in Zwolle, die starten ook op vrijdag.

Alvast herexamentraining reserveren
Reserveer alvast een plek voor een herexamentraining door je in te schrijven voor een training in juni. Op de dag van de uitslag krijg je van ons een mail met de gereserveerde plek(ken) en kun je jouw reservering definitief maken of als het toch niet nodig is annuleren. Op die manier ben je verzekerd van een plekje als je een herexamen moet of wil doen.