Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Gorinchem

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Gorinchem?

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Gorinchem om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Gorinchem en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Gorinchem Gildenwijk, Haarwijk, Benedenstad, Stalkaarsen, Lingewijk, Laag Dalem of Bovenstad en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Lyceum Oudehoven in de buurt Schotdeuren. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Gorinchem. Deze locatie is gevestigd op de Singel 331 in Dordrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Gymnasium Camphusianum, Fortes Lyceum, Omnia College, De Noordhoek, Gomarus Scholengemeenschap, Uilenhof, Gilde Vakcollege Techniek en Windroos.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Toelichting huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding begint altijd met een test op leervermogen en motivatie. Zo kunt u precies zien welke leervaardigheden uw kind al heeft, waar het hulp kan krijgen en wat hem motiveert. De leervaardigheden die studenten in huiswerkbegeleiding leren, nemen ze mee in hun latere loopbaan en in hun permanente educatie.

Waarom Lyceo?

Huiswerkbegeleiding bij Lyceo betekent studiebegeleiding en persoonlijke en positieve ondersteuning voor elke leerling. Met onze ondersteuning richten we ons niet alleen op de leerstof, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van uw kind.