Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding in Oosterhout

Persoonlijke studiebegeleiding in Oosterhout

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Engels of het leren voor je toets Scheikunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Oosterhout om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Oosterhout en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Oosterhout Centrum, Slotjes, Schildersbuurt, Beemdenbuurt, Vogelbuurt, Staatsliedenbuurt, Dorst of Natuurkundigenbuurt en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Oosterhout. Deze locatie is gevestigd op de Nieuwstraat, gelegen in het Centrum van Oosterhout. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Curio Effent, Hanze College, Deelschool van Kwadrant Scholengroep, Mgr. Frencken College, Praktijkschool De Zwaaikom en Sint-Oelbertgymnasium.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Wat doet huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding volg je een paar keer per week na je normale les. Tijdens huiswerkbegeleiding:

  • Ontwikkel je studievaardigheden met de Lyceo Leren Leren-methode
  • Krijg je meer zelfvertrouwen en betere resultaten
  • Heb je professionele ondersteuning door ervaren begeleiders
  • Werk je eventuele opgelopen achterstanden weg
  • Zit je op één van onze vestigingen
  • Krijg je toegang tot ons online leerplatform Lyceo Oefenen

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Als aanvulling op de huiswerkbegeleiding krijg je toegang tot Lyceo Oefenen. Dit is ons digitale leerplatform vol oefenmateriaal. Met Lyceo Oefenen kunnen leerlingen in de onder- en bovenbouw op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau zelf aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven per vak. Handig om bijvoorbeeld een toets voor te bereiden, of om lastige stof beter onder de knie te krijgen.