Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Panningen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Panningen?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Panningen halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Panningen?

Kom jij uit de omgeving Panningen Centrum, Vosberg-Loo, Heuvelhoek, De Riet, Stox of Zelen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Het Bouwens van der Boijecollege, niet ver van het centrum.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Voor huiswerkbegeleiding in Panningen kun je terecht bij Lyceo

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw persoonlijke vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt.

Persoonlijke studiebegeleiding

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de studiebegeleiding aanbieden die het beste bij jou past. Andere voordelen van onze huiswerkbegeleiding zijn:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Ervaringen van leerlingen of ouders

Ik ben eigenlijk vanaf het begin al erg tevreden over de huiswerkbegeleiding. Er wordt gezorgd voor veel variatie in de begeleiders die allemaal weer hun eigen specialiteiten hebben. Zo kun je eigenlijk bijna altijd je vragen wel stellen. Dit is eigenlijk precies wat ik nodig had. Ik merk dat sinds ik hier zit, ik bijna altijd mijn huiswerk af heb en fijn de tijd krijg om op tijd voor toetsen te beginnen. Ook als je soms dingen vergeet word je er hier aan herinnerd. Om bijvoorbeeld een planning te maken, wat ik vaak vergeet. Ik heb er verder dan ook niet iets negatiefs over te zeggen.

Fleur (4 HAVO)

Onze zoon heeft het afgelopen jaar bij Lyceo huiswerkbegeleiding gehad. Dit heeft hem zeker goed verder geholpen! Door de bij Lyceo geleerde skills kon hij dit jaar weer zelfstandig aan de slag gaan. We willen iedereen van het team dan ook hartelijk bedanken voor de goede begeleiding en samenwerking in de periode dat onze zoon begeleiding bij jullie gevolgd heeft.” 

Ouder van een leerling die huiswerkbegeleiding heeft gevolgd