Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Panningen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Panningen?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Panningen halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Panningen?

Kom jij uit de omgeving Panningen Centrum, Vosberg-Loo, Heuvelhoek, De Riet, Stox of Zelen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Het Bouwens van der Boijecollege, niet ver van het centrum.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Voor huiswerkbegeleiding in Panningen kun je terecht bij Lyceo

Tijdens huiswerkbegeleiding kan je kind werken aan schoolwerk en leren voor toetsen. Deze begeleiding vindt meestal na schooltijd plaats. De precieze tijden kunnen per locatie verschillen en we proberen deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de roosters van onze leerlingen. Soms gaan we tijdens toetsweken eerder open om ervoor te zorgen dat onze leerlingen hun tijd zo efficiënt mogelijk kunnen benutten.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding? 

Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je zo veel mogelijk zelfstandig aan het opgegeven huiswerk. We maken gebruik van oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode©. In een duidelijke planner kan je jouw doelen, weekplanning, studievoortgang en reflectie bijhouden. Onze begeleiders geven tips, overhoren en bespreken opdrachten en helpen ook met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het maken van tijdlijnen. Zo kan jij zo efficiënt mogelijk aan de slag met het huiswerk.

Ervaringen van leerlingen of ouders

Ik ben eigenlijk vanaf het begin al erg tevreden over de huiswerkbegeleiding. Er wordt gezorgd voor veel variatie in de begeleiders die allemaal weer hun eigen specialiteiten hebben. Zo kun je eigenlijk bijna altijd je vragen wel stellen. Dit is eigenlijk precies wat ik nodig had. Ik merk dat sinds ik hier zit, ik bijna altijd mijn huiswerk af heb en fijn de tijd krijg om op tijd voor toetsen te beginnen. Ook als je soms dingen vergeet word je er hier aan herinnerd. Om bijvoorbeeld een planning te maken, wat ik vaak vergeet. Ik heb er verder dan ook niet iets negatiefs over te zeggen.

Fleur (4 HAVO)

Onze zoon heeft het afgelopen jaar bij Lyceo huiswerkbegeleiding gehad. Dit heeft hem zeker goed verder geholpen! Door de bij Lyceo geleerde skills kon hij dit jaar weer zelfstandig aan de slag gaan. We willen iedereen van het team dan ook hartelijk bedanken voor de goede begeleiding en samenwerking in de periode dat onze zoon begeleiding bij jullie gevolgd heeft.” 

Ouder van een leerling die huiswerkbegeleiding heeft gevolgd