Huiswerkbegeleiding Vleuten

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij je schoolwerk? Vind je het lastig om thuis geconcentreerd aan de slag te gaan? Dan is huiswerkbegeleiding bij Lyceo de ideale oplossing. Tijdens de persoonlijke studiebegeleiding staan onze ervaren, enthousiaste begeleiders voor je klaar om samen met jou het beste uit je schooltijd te halen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Vleuten en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Vleuten- De Meern, Haarzuilens, Rijnenburg, Oudenrijn, Vleuterweide, Veldhuizen of Haarzicht en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Amadeus Lyceum in het centrum van Vleuterweide. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving van Vleuten. Deze locaties zijn gevestigd op de Harmonieweg in Maarssen en Lombok in Utrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom, zo komen hier ook leerlingen van de school VOLT! Toekomstmakers bij ons langs voor huiswerkbegeleiding.

Hoe werkt persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo?

Tijdens huiswerkbegeleiding werk je aan je schoolwerk en kan je leren voor toetsen. Huiswerkbegeleiding vindt over het algemeen plaats ná schooltijd. De precieze tijden verschillen daarom per locatie. We proberen de tijden altijd zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de roosters van al onze leerlingen. Daarom gaan we vaak tijdens toetsweken eerder open, zodat leerlingen hun tijd ook zo efficiënt mogelijk kunnen benutten.

Wat zijn andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Bij een bloeiende schooltijd hoort een gezond leefritme. Begeleiders ondersteunen de leerlingen hier ook in. Naast dat er natuurlijk hard gewerkt wordt, is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Wij geloven er namelijk in dat alles wat je met plezier leert, je nooit meer vergeet. Verder zorgt huiswerkbegeleiding ervoor dat leerlingen thuis geen schoolwerk hoeven doen zodat ze meer vrije tijd overhouden. Hierdoor ervaren leerlingen minder stress en krijgen ze meer vertrouwen in zichzelf.