Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Vleuten

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij je schoolwerk? Dan is huiswerkbegeleiding de ideale oplossing. Tijdens de persoonlijke studiebegeleiding staan onze ervaren, enthousiaste begeleiders voor je klaar om samen met jou het beste uit je schooltijd te halen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Vleuten en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Vleuten- De Meern, Haarzuilens, Rijnenburg, Oudenrijn, Vleuterweide, Veldhuizen of Haarzicht en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Amadeus Lyceum in het centrum van Vleuterweide. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving van Vleuten. Deze locaties zijn gevestigd op de Harmonieweg in Maarssen en Lombok in Utrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom, zo komen hier ook leerlingen van de school VOLT! Toekomstmakers.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo

Bij onze studiebegeleiding gaan we uit van het idee dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons begint eerst in gesprek over de hulpvragen:

  • Wil jij beter leren plannen?
  • Kan je juist wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of wil je leren hoe je het beste kunt leren?

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van scheikunde tot aan Engels naar bedrijfseconomie. Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Onze persoonlijke aanpak

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de begeleiding aanbieden die het beste bij jou past.