Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Zevenbergen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Zevenbergen?

Huiswerkbegeleiding:  Meer zelfvertrouwen, meer vrije tijd en vaak hogere cijfers

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Zevenbergen krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Zevenbergen of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. Tijdens de persoonlijke studiebegeleiding leer je studievaardigheden waar je je leven lang mee kunt werken.

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou begeleiding op maat aanbieden.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo?  Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Waar kan ik in Zevenbergen en omgeving terecht?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Zevenbergen en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Zevenbergen waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt. Bekijk hieronder alle locaties.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland