Huiswerkbegeleiding Zevenbergen

Ben jij op zoek naar een rustige plek om je huiswerk te maken? Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het plannen van jouw leer- of maakwerk? Dan is huiswerkbegeleiding de oplossing. Tijdens de huiswerkbegeleiding in Zevenbergen krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Waar kan ik in Zevenbergen en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Zevenbergen Centrum, West, Schansdijk, Torenveld, Krooswijk, Zwanengat, Lindonk, Bosselaar of Oost en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Markland College in de Zwanengat buurt.

Wat is huiswerkbegeleiding?

Je werkt tijdens huiswerkbegeleiding bij ons op minimaal een aantal middagen aan het plannen en maken van huiswerk. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Ook helpen we je bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. We streven ernaar om tijdens de huiswerkbegeleiding het maak- en leerwerk volledig af te ronden. Dat geeft rust thuis.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

In ons online leerlingvolgsysteem kun je de planning van jouw kind, zijn of haar persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken. Regelmatig bespreken we met jou en je kind hoe het gaat. Als het nodig is, dan passen we onze begeleiding tussentijds aan. Ieder kind is immers uniek en daarmee ons plan van aanpak ook.