Uitleg over in tijdsnood komen

Bespaar tijd op je Engels examen of toets met deze tips van trainer Aram.

Hoe haal je tijd in tijdens je examen Engels?

Als je in tijdnood komt en je hebt nog veel tekst te gaan, kijk dan altijd naar de teksten waar maar twee of drie vragen bij zijn. Deze zijn altijd scan teksten. Hierdoor kun je heel snel door een tekst heen scannen en hoef je niet het hele verhaal uit je hoofd te weten. Als je merkt dat een tekst bijvoorbeeld gaat over de uitleg van een auteur, een mening van iemand anders en een conclusie en de vraag gaat alleen over de conclusie, dan hoef je ook alleen maar te kijken naar de conclusie en niet naar de uitleg van de auteur zelf. Hierdoor kun je je tijd makkelijk weer inhalen als je in tijdnood bent gekomen.

Abonneer op ons YouTube kanaal voor meer video’s!

Nog meer video’s van onze trainers bekijken waarin ze je alles uitleggen over moeilijke vakken? Abonneer je dan op ons Lyceo YouTube kanaal!

Examentraining Engels volgen?

Met de examentraining Engels van Lyceo bereid jij je optimaal voor op jouw (eind)examen. De examentrainingen van Lyceo zijn als enige in Nederland bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentraining Engels wordt gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren begeleiders. De houding en kennis van onze trainers worden door hun leerlingen met een gemiddeld cijfer van een 8,3 beoordeeld: een cijfer waar we trots op zijn. 

Meld je aan!


Op de pagina Examentraining lees je meer over wat Examentraining bij Lyceo inhoudt.
Op de pagina Oefenexamens Engels kun je veel verschillende oefenexamens vinden.
Op de pagina Engels Tips & Tricks vind je allerlei tips die jouw helpen bij de voorbereiding op je examen.