Lyceo Almere – Brouwerstraat

Huiswerkbegeleiding in Almere in de Brouwerstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het centrum van Almere zit Lyceo Almere Stad, in de buurt van verschillende middelbare scholen. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor leerlingen die in Almere of omgeving wonen. Wil jouw kind graag huiswerkbegeleiding of bijles volgen in Almere? Dan is jouw kind bij ons van harte welkom! Hiernaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Almere – Brouwerstraat
 • Brouwerstraat 6
 • 1315BP Almere
 • Esmeralda Knaap
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Bij Lyceo Almere helpen we je kind graag met het maken van huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor jouw kind klaar voor al zijn of haar vragen.

  Centrale locatie
  Lyceo Almere ligt midden in het centrum in de Brouwerstraat, tegenover de Mediamarkt. Hierdoor zitten wij op een centrale plek in de buurt van verschillende scholen, zoals het Echnaton, Helen Parkhurst en het Baken Almere. De ruimte is groot en licht, waardoor leerlingen gefocust aan hun huiswerk kunnen werken.

  Het intakegesprek
  Voordat je kind begint met huiswerkbegeleiding worden jullie of jij als ouder(s) en je kind uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet je kind precies wat Lyceo voor hem of haar kan betekenen en kan de Vestigingsmanager een plan van aanpak voor je kind maken, afgestemd op zijn of haar behoeften.

  Esmeralda Knaap

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Charissa Pestman en ik ben verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden van Lyceo in Almere. Ik ben afgestudeerd als communicatiedeskundige en weet dit goed in te zetten tijdens mijn werkzaamheden. Ieder kind is uniek en ieder kind krijgt bij ons een op maat gemaakte begeleiding. Wij werken met persoonlijke aandacht, veel positiviteit en vertrouwen aan de persoonlijke doelen van uw kind. Een goede verbinding tussen kind, ouder, school en onze begeleiders is essentieel voor een goed verloop van de studieondersteuning. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jouw kind dé begeleiding krijgt die bij hem of haar past.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschool bijles. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Vindt jouw kind het eng om te presenteren? Is jouw kind altijd erg zenuwachtig voor een aankomende toets? Of blijft jouw zoon of dochter, ondanks uitgebreide voorbereidingen, niet goed presteren? Dan kan je kind bij ons terecht voor faalangsttraining. In zes bijeenkomsten van drie kwartier zorgen we ervoor dat hij of zij grip op zijn of haar faalangst krijgt. Leerlingen leren wat faalangst is, hoe het werkt en hoe ze ermee om moeten gaan, waarbij we werken aan een helder doel: vol zelfvertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart