Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Almere

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Almere?

Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Almere huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding dagen onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou uit om het beste uit jezelf te halen. 

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Almere?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Almere krijg je actieve en persoonlijke begeleiding. Je wordt bij Lyceo gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Door de studiebegeleiding van onze ervaren, enthousiaste begeleiders leer je vaardigheden aan waar je de rest van je leven plezier van hebt. 

Meer weten over huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

  • Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt? 
  • Of hoe onze persoonlijke begeleiding werkt? 
  • Wat de voordelen zijn van onze studiebegeleiding? 
  • Of juist meer over onze eigen methode Lyceo Leren Leren, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren? 

Bekijk dan onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding. Daarbij zorgen wij tijdens de studiebegeleiding voor een vertrouwde, ontspannen sfeer zodat leerlingen in alle rust bij ons aan de slag kunnen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Almere en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Almere en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Almere waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Er is dus altijd een locatie waar je terecht kunt na je laatste les. Bekijk hieronder alle locaties. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

“ Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in en rondom Almere? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.