Huiswerkbegeleiding Almere

Huiswerkbegeleiding volgen in Almere? Wil je graag ondersteuning bij het plannen van je huiswerk? Heb je extra uitleg bij sommige vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning! Bij Lyceo kun je ook in Almere huiswerkbegeleiding volgen.

Huiswerkbegeleiding Almere: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen bij ons huiswerkbegeleiding volgen. Door het bieden van actieve en persoonlijke huiswerkbegeleiding stimuleren wij het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de stof en controleren wij of je het leerwerk goed kent. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in Almere aanwezig om tot een goed resultaat te komen.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Almere we huiswerkbegeleiding aanbieden.

huiswerkbegeleiding Almere

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen in de week. Een individueel plan van aanpak bespreken we in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almere Baken Stad College
  Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je in kleine groepjes samen met een begeleider aan je huiswerk. De begeleider helpt je met het maken van een planning, zodat je een goed overzicht krijgt wanneer je aan welk vak moet werken en niet in tijdnood komt met leren. Tijdens het maken van het huiswerk is er ruimte om vragen te stellen en zal je maakwerk gecontroleerd worden. De begeleider zal je leerwerk overhoren, zodat je een goed beeld krijgt hoe goed je de stof begrijpt. En door hier je huiswerk te maken, hoef je thuis minder te doen of heb je zelfs al je huiswerk al af!

  Huiswerkbegeleiding draait om meer dan enkel goede cijfers halen. Bij Lyceo focussen we dan ook op jou als persoon en waar jij behoefte aan hebt om in te groeien en ontwikkelen, zodat je altijd de meeste passende begeleiding krijgt.

  We onderhouden veel contact met je ouders en met de school. Zo zijn we allemaal op de hoogte van wat het beste voor jou werkt bij het maken van huiswerk.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almere Baken Park Lyceum
  Heb je behoefte aan een rustige plek waar je onder begeleiding huiswerk kan maken en je kan voorbereiden op toetsen? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. We stellen samen met je ouders persoonlijke doelen vast waar je mee aan de slag gaat. Onze groepen zijn klein: één begeleider ondersteunt maximaal zeven leerlingen. Dit geeft ons een bijzondere positie waarbij we de tijd en ruimte hebben om de leerlingen zo optimaal mogelijk te begeleiden. Onze ervaren begeleiders staan klaar om je te ondersteunen met plannen en aanreiken van studievaardigheden, ook zijn ze vakinhoudelijk erg sterk. Ze kijken daarnaast je maakwerk na en overhoren je leerwerk.
  Wij bieden je structuur en een vertrouwde omgeving waarin je wordt gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Het einddoel is dat je dit na verloop van tijd zelfstandig kan en vaardigheden hebt geleerd die de rest van je schoolloopbaan ten goede komen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almere De Meergronden
  Plannen en studeren, hoe pak je dat nou doeltreffend aan? We kunnen je het leren! Bij huiswerkbegeleiding wordt jou een rustige plek geboden waar jij onder begeleiding aan je huiswerk kunt werken. Bij huiswerkbegeleiding bieden wij persoonlijke begeleiding; we stellen persoonlijke doelen vast bij de start, waar we doorlopend op reflecteren en deze eventueel samen aanpassen. We helpen jou bij het plannen van je huiswerk. Daarnaast beantwoorden we je vragen en overhoren we je leerwerk. Tijdens huiswerkbegeleiding krijg je veel ondersteuning, wij werken namelijk met een vast team begeleiders waar er 1 van aanwezig is per 7 leerlingen. Wij helpen jou graag met je huiswerk zodat je een goed gevoel krijgt over je schoolwerk. We helpen je ook met leerstrategieën, om zo je zelfstandigheid te bevorderen. Je ontwikkelingen houden we bij in ons eigen leerlingvolgsysteem, je ouders kunnen dit thuis bekijken. Als je bij ons al je huiswerk maakt en leert, hoef je hier thuis geen zorgen meer over te maken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almere Oostvaarders College
  Moeite met leren voor grote toetsen? Huiswerk nooit op tijd af of zou je graag je cijfers verbeteren? Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de oplossing voor jou! Samen met jou maken we een plan op maat om je struikelblokken aan te pakken en je doelen te bereiken. Aansluitend op je lessen kun je bij ons terecht in een rustige omgeving waar je wordt opgewacht door enthousiaste begeleiders. Je maakwerk wordt gecontroleerd en je leerwerk overhoord. De begeleiding helpt je bovendien met het aanleren van studievaardigheden en het maken van realistische planningen, zodat je het op den duur allemaal helemaal zelf kunt. Daarnaast kun je bij de begeleiders terecht met vakinhoudelijke vragen en zal je merken dat je op den duur zelfs vóór gaat lopen met je huiswerk.
  Regelmatig houden we contact met je ouders en docenten over je voortgang. In ons logboek schrijven we hoe het met je gaat bij ons, zodat je ouders thuis terug kunnen lezen wat je die dag allemaal gedaan hebt. Zo werken we samen naar meer zelfstandigheid, betere cijfers en meer zelfvertrouwen!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almere Het Baken Trinitas Gymnasium
  Tijdens huiswerkbegeleiding op het Trinitas Gymnasium krijg je begeleiding bij het maken en leren van schoolwerk in een rustige omgeving. Bij de huiswerkbegeleiding worden maximaal zeven leerlingen begeleid door één begeleider. De begeleider helpt je bij het plannen van je huiswerk en geeft tips over het leerwerk. Verder kijkt de begeleider je huiswerk na en overhoort je voor een toets. Naast de kleinere groepen wordt vooraf samen met je ouders een persoonlijk plan opgesteld. Wij werken met een leerlingvolgsysteem zodat ouders op de hoogte blijven van wat je bij ons doet en hoe het is gegaan. Je voortgang houden we bij in een logboek, dat thuis te bekijken is. Er is regelmatig contact met je ouders om je voortgang te monitoren en je persoonlijke plan eventueel aan te passen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Persoonlijke begeleiding tijdens Huiswerkbegeleiding in Almere

Op de locatie in Almere wordt gewerkt in kleine groepen waardoor jij genoeg tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan, de juiste structuur én planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.