Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Almere

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Almere?

Huiswerkbegeleiding:  Meer zelfvertrouwen, meer vrije tijd en vaak hogere cijfers

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Almere krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Haal het beste uit jezelf met onze begeleiding!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Almere of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Persoonlijke begeleiding

Op onze vestiging ga je in een kleine groep aan de slag met je huiswerk of leerwerk. Dit doe je in een rustige omgeving zodat jij je volledig kunt concentreren. Er zijn verschillende begeleiders aanwezig die je kunnen helpen met het overhoren, maken van planningen of het controleren van je huiswerk. Door de persoonlijke studiebegeleiding krijg je vaardigheden aangeleerd waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt, de voordelen van studiebegeleiding, hoe onze persoonlijke begeleiding werkt, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Op welke scholen kan ik in Almere en omgeving terecht?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Almere en omgeving. We zijn te vinden in Almere Buiten, Stedenwijk, Filmwijk, Poort en  Haven. Kom je uit de buurt van Almere Haven, Stad of Hout? Er zijn verschillende mogelijkheden om met het openbaar vervoer bij onze locaties te komen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt, waar je terecht kunt na je laatste les. Je kunt in Almere en omgeving terecht bij de volgende scholen:

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

 

“ Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

 

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in en rondom Almere? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

 

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie