Lyceo Almere – Meergronden

Almere Meergronden – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding in Almere kan je vinden op de Meergronden. We verzorgen begeleiding voor leerlingen van vmbo-bbl/kbl, mavo, havo, vwo, vwo+ en tweetalig onderwijs. Wij bieden voor al deze leerlingen ondersteuning in de vorm van huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en examentraining binnen de school. Je kan na je lessen vanaf 14.30 uur bij huiswerkbegeleiding instromen in je vertrouwde lokalen waar je tijdens schooltijd ook les hebt. Hier kan je tot 18.00 uur in alle rust aan je schoolwerk werken. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag.

Sharona Vijn

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Sharona Vijn en ik coördineer de werkzaamheden van Lyceo op de Meergronden. Al van jongs af aan heb ik een passie voor kinderen en onderwijs. ik vind het van groot belang dat leerlingen een fijne schoolloopbaan hebben en zich veilig voelen, het gevoel hebben dat je het kan. De persoonlijke aandacht en de behoefte van de leerling staan voorop. Een goede verbinding en communicatie tussen leerling, ouder, school en begeleiders is een pré. Samen met mijn team streef ik naar een onbezorgde tijd op school waarin de leerling krijgt wat het best bij hem of haar aansluit.

  • Lyceo Almere – Meergronden
  • Marktgracht 65
  • 1353AL Almere
  • Sharona Vijn
  • Vestigingscoördinator
+31620506889

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Almere

Bij Lyceo is oog en oor voor de individuele leerling. Op onze vestiging draait het dan ook om persoonlijke aandacht, wij werken met een vast team van begeleiders dat klaar staat om je te ondersteunen en te helpen bij je schoolwerk. Wij helpen je met jezelf te ontwikkelen in je schoolvaardigheden. Daarnaast hebben we goed contact met de school, waardoor wij samenwerken met docenten en mentoren, zo blijven we goed op de hoogte van je schoolactiviteiten en kunnen met de school overleggen over de beste strategie.

Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek en je bent van harte welkom om een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding. Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles, kan je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon.

Let op: onze diensten zijn alleen toegankelijk voor leerlingen van de Meergronden.

Op deze vestiging in Almere kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Plannen en studeren, hoe pak je dat nou doeltreffend aan? We kunnen je het leren! Bij huiswerkbegeleiding wordt jou een rustige plek geboden waar jij onder begeleiding aan je huiswerk kunt werken. Bij huiswerkbegeleiding bieden wij persoonlijke begeleiding; we stellen persoonlijke doelen vast bij de start, waar we doorlopend op reflecteren en deze eventueel samen aanpassen. We helpen jou bij het plannen van je huiswerk. Daarnaast beantwoorden we je vragen en overhoren we je leerwerk. Tijdens huiswerkbegeleiding krijg je veel ondersteuning, wij werken namelijk met een vast team begeleiders waar er 1 van aanwezig is per 7 leerlingen. Wij helpen jou graag met je huiswerk zodat je een goed gevoel krijgt over je schoolwerk. We helpen je ook met leerstrategieën, om zo je zelfstandigheid te bevorderen. Je ontwikkelingen houden we bij in ons eigen leerlingvolgsysteem, je ouders kunnen dit thuis bekijken. Als je bij ons al je huiswerk maakt en leert, hoef je hier thuis geen zorgen meer over te maken.

Bijles

Wil je een mooi cijfer halen voor een vak dat je lastig vindt? Bijles is er om jou te helpen met vakken waar je moeite mee hebt. Je kunt er voor kiezen om wekelijks bijles te nemen of op momenten dat jij het hard nodig hebt. Wij bieden jou bijles op de Meergronden op het moment dat het jou uitkomt. Tijdens deze individuele bijles bespreek je met een vakbegeleider wat jij moeilijk vindt en helpen we met jouw groei om betere cijfers te halen!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie