Lyceo Almere – Meergronden

Almere Meergronden – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding in Almere kan je vinden op de Meergronden. We verzorgen begeleiding voor leerlingen van vmbo-bbl/kbl, mavo, havo, vwo, vwo+ en tweetalig onderwijs. Wij bieden voor al deze leerlingen ondersteuning in de vorm van huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en examentraining binnen de school. Je kan na je lessen bij huiswerkbegeleiding instromen in je vertrouwde lokalen waar je tijdens schooltijd ook les hebt. Hier kan je in alle rust, onder begeleiding, aan je schoolwerk werken. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.30 uur tot 18.00 uur. 

Kyra Kunst

Vestigingscoördinator

Ik ben Kyra Kunst en ik ben de vestgingscoördinator van Lyceo op de Meergronden en tevens oud-leerling van de school. Meergronden was voor mij altijd een fijne plek en ik heb mij hier goed kunnen ontwikkelen. Het is daarom extra bijzonder om hier te mogen werken. Na mijn middelbare school heb ik Bedrijfskunde gestudeerd. Naast mijn studie gaf ik bijlessen aan kinderen van de basis en middelbare school. Ik ontdekte dat ik extra energie krijg als ik met leerlingen werk en als zij trots zijn op het werk dat zij hebben neergezet.
Samen met mijn team zorg ik ervoor dat elk kind de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij nodigt heeft. Dit doen wij, onder andere door goed samen te werken met de leerling, ouders/verzorgers, docenten en de mentor van de leerling. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren. De middelbare school moet een fijne en veilige plek zijn voor ieder kind, om zo uiteindelijk tot een succesvolle middelbare school tijd te komen.

 • Lyceo Almere – Meergronden
 • Marktgracht 65
 • 1353AL Almere
 • Kyra Kunst
 • Vestigingscoördinator
+31620506889

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Almere

Bij Lyceo is oog en oor voor de individuele leerling. Op onze vestiging draait het dan ook om persoonlijke aandacht, wij werken met een vast team van begeleiders dat klaar staat om je te ondersteunen en te helpen bij je schoolwerk. Wij helpen je met jezelf te ontwikkelen in je schoolvaardigheden. Daarnaast hebben we goed contact met de school, waardoor wij samenwerken met docenten en mentoren, zo blijven we goed op de hoogte van je schoolactiviteiten en kunnen met de school overleggen over de beste strategie. Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek en je bent van harte welkom om een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding. Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles, kan je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Let op: onze diensten zijn alleen toegankelijk voor leerlingen van de Meergronden.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Almere kun je terecht voor:

  Bijles

  Wil je een mooi cijfer halen voor een vak dat je lastig vindt? Bijles is er om jou te helpen met vakken waar je moeite mee hebt. Je kunt er voor kiezen om wekelijks bijles te nemen of op momenten dat jij het hard nodig hebt. Wij bieden jou bijles op de Meergronden op het moment dat het jou uitkomt. Tijdens deze individuele bijles bespreek je met een vakbegeleider wat jij moeilijk vindt en helpen we met jouw groei om betere cijfers te halen!

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie