Lyceo Almere – Montessori Lyceum Flevoland

Lyceo Montessori Lyceum Flevoland: de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Montessori Lyceum Flevoland verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Na je laatste les kan je meteen doorlopen naar de begeleiding, in een door jouw vertrouwde omgeving. Doordat we in de school aanwezig zijn, hebben we snel contact met mentoren en docenten. We zijn elke schooldag geopend van 14.30 tot 17.30 uur.

Iza Verschuur

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Iza Verschuur en ik ben vestigingscoördinator van Lyceo op het Montessori Lyceum Flevoland. Ik heb met veel plezier de opleiding Communicatie afgerond. Omdat iedere leerling een andere manier van leren heeft vind ik het belangrijk om ze persoonlijk te leren kennen, om samen te kijken naar hoe we vooruitgang kunnen boeken en om ze zelfvertrouwen te kunnen geven. Wij geloven al in de leerlingen en het is van belang dat ze dat zelf ook gaan doen!

  • Lyceo Almere – Montessori Lyceum Flevoland
  • Ambonstraat 5
  • 1335JV Almere
  • Iza Verschuur
  • Vestigingscoördinator
+31630616817

Over deze locatie

Binnen het Montessori Lyceum Flevoland is vertrouwen en persoonlijke aandacht een belangrijke factor. Door de kleinschaligheid van de school en door de manier van werken kent iedereen elkaar. Als vestiging van Lyceo vinden we het belangrijk dat we dit vertrouwen en de persoonlijke aandacht voor jou doortrekken naar de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Voor we beginnen stellen we een speciaal plan voor je op. We houden warm contact met jouw ouders, mentor en andere belangrijke medewerkers binnen de school, zodat we jou op de meest efficiënte manier kunnen helpen met het aanleren van belangrijke studievaardigheden. Tijdens de huiswerkbegeleiding kun je in de vertrouwde omgeving van je eigen school in een kleine groep rustig werken aan je huiswerk. Mocht je moeite hebben met specifieke vakken dan is er ook de mogelijkheid voor één op één bijles. Zodra je cijfers beginnen te veranderen zul je merken dat je met veel meer positiviteit  en zelfvertrouwen in je eigen leerproces zult staan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom dan een keer langs om kennis te maken! We kunnen een geheel vrijblijvend gesprek inplannen om te kijken naar welke vorm van begeleiding het beste bij jou past.

Let op: onze diensten zijn alleen toegankelijk voor leerlingen van het Montessori Lyceum Flevoland.

Huiswerkbegeleiding

Leren en het maken van huiswerk kan makkelijker gezegd zijn dan gedaan. Merk je dat je er moeite mee hebt? Doe het dan samen met Lyceo! Maak je huiswerk in een rustige en vertrouwde omgeving in je eigen school. De huiswerkbegeleiding gebeurt in kleine groepen van maximaal zeven leerlingen. Je kunt vragen stellen aan de begeleider en deze helpt je ook met het nakijken van het maakwerk en met het overhoren van het leerwerk. Je krijgt de begeleiding van ons team en we helpen je met plannen, structureren en het aanleren van belangrijke studievaardigheden. Zo kan je thuis helemaal ontspannen en sta je positiever in je leerproces. Met een speciaal op maat gemaakt plan zorgen we ervoor dat jouw doelen worden behaald!

Bijles

Als je moeite hebt met specifieke vakken is er de mogelijkheid voor bijles. De bijlessen zijn één op één met een begeleider. De begeleiders zijn door een strenge selectie gegaan en helpen je met vakken waar zij gespecialiseerd in zijn. Je kunt al je vakinhoudelijke vragen stellen en hulp krijgen als je bepaalde dingen niet begrijpt. De bijlessen duren een uur per keer, waar alle aandacht voor jou is. Ook de bijlessen vinden plaats in de vertrouwde omgeving van jouw eigen school.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie