Juffrouwjulia Amersfoort – Utrechtseweg 7

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort aan de Utrechtseweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De vestiging van juffrouwjulia aan de Utrechtseweg 7 in Amersfoort ligt aan de rand van het centrum en in de buurt van verschillende middelbare scholen en basisscholen. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor vele leerlingen uit Amersfoort en omgeving. Zoek je huiswerkbegeleiding in Amersfoort of bijles in Amersfoort, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen ook basisschoolbegeleiding en bijles voor studenten. Daarnaast bieden we ook examentrainingen in Amersfoort, in samenwerking met Lyceo. Zo kunnen wij je helpen, van basisschool tot aan je diploma! 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Barbara Kienhuis

Vestigingsmanager

Mijn naam is Barbara Kienhuis en ik ben de Vestigingsmanager van de vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort. We zorgen voor een sfeer in onze vestiging waarin iedereen zich thuis voelt. Hier vind je de rust om geconcentreerd met je huiswerk aan de slag te gaan. We werken aan studievaardigheden en kijken naar de specifieke behoeften en talenten van de leerling. We onderhouden actief contact met ouders en leerlingen, ook met school nemen we contact op ter ondersteuning van de begeleiding. We halen het beste in de leerling naar boven zodat hij of zij weer gemotiveerd zelfstandig aan de slag kan gaan.

 • Juffrouwjulia Amersfoort – Utrechtseweg 7
 • Utrechtseweg 7 -1
 • 3811NA Amersfoort
 • Barbara Kienhuis
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Een team van ervaren begeleiders helpt je graag met het maken van planningen en het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen. Met de huiswerkbegeleiding in Amersfoort van Juffrouwjulia hoef jij je geen zorgen meer te maken over je prestaties. Direct na schooltijd kun je bij ons terecht met je huiswerk en je vragen, zodat je thuis kunt ontspannen. Wij zijn op weekdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur.

Centrale locatie
Onze vestiging zit aan de rand van de binnenstad van Amersfoort. Hierdoor zitten we op een centrale plek en zijn we goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen. Zit je op de Amersfoortse Berg, Het Corderius College, Mavo Muurhuizen, Van Lodenstein College of het Atrium? Dan ben je binnen 15 minuten fietsen bij ons aanwezig.

Kom eens een kijkje nemen!
Ben je benieuwd? Wij ontmoeten je graag tijdens ons inloopspreekuur, elke maandag van 16.00 tot 18.00 uur. Je bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze medewerkers en meer informatie te ontvangen over onze diensten. Voor meer informatie kan je ook contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • -
 • Op deze vestiging in Amersfoort kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Dit geldt voor de leerlingen, ouders, begeleiders en natuurlijk ook voor de Vestigingsmanager. We hebben een gezamenlijk doel; betere schoolresultaten. Daarnaast wordt er gewerkt aan de persoonlijke doelen van de leerling. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig werken. Je kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de Vestigingsmanager.

  Bijles

  Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is Bijles bij juffrouwjulia in Amersfoort een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kun je met al je vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleidingen en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt.

  Examentraining

  Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining bij krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

  Basisschoolbegeleiding

  Wij merken dat kinderen op steeds jongere leeftijd behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding. Kinderen van de basisschool, variërend van groep 2 tot en met groep 8, hebben wij de afgelopen jaren extra ondersteund op onze vestiging. Speciaal voor deze leerlingen hebben wij materiaal ontwikkeld in samenwerking met onze kennispartner Lyceo. De begeleiding wordt 1 op 1 gegeven. Nadat in overleg met ouders is vastgesteld op welk gebied (taal, rekenen of studievaardigheden) de focus dient te worden gelegd, wordt een eerste les voorbereid. De lessen worden voor elke leerling op maat gemaakt! Tijdens een les wordt afgewisseld tussen verschillende opdrachten, zodat een leerling zich goed kan concentreren en de moeilijkheidsgraad van een opdracht wisselend is. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het zelfvertrouwen van de leerling. De begeleiding wordt wekelijks gegeven op een vast tijdstip en door een vaste begeleider. Is dit ook iets voor jouw kind? Kom gerust langs om een keer kennis te maken.

  Het Lyceo Examenjaar

  Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.