Juffrouwjulia Amersfoort – Utrechtseweg 7

De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek!

De vestiging van Juffrouwjulia aan de Utrechtseweg 7 in Amersfoort ligt aan de rand van het centrum en in de buurt van verschillende middelbare scholen en basisscholen. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor vele leerlingen uit Amersfoort en omgeving. Onze vestiging ligt op 10 minuten loopafstand van station Amersfoort. Zoek je huiswerkbegeleiding in Amersfoort of bijles in Amersfoort, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen ook examentraining, basisschool bijles, Het Lyceo Examenjaar, StudieKeuzeAdvies, studiecoaching en faalangsttraining voor leerlingen. Zo helpen wij leerlingen, van de basisschool tot aan hun diploma!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Juffrouwjulia Amersfoort – Utrechtseweg 7
 • Utrechtseweg 7 -1
 • 3811NA Amersfoort
 • Barbara Kienhuis
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • -
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Een team van ervaren begeleiders helpt je kind graag met het maken van planningen en het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen. Met de huiswerkbegeleiding in Amersfoort van Juffrouwjulia hoeft jouw kind zich geen zorgen meer te maken over zijn of haar schoolprestaties. Direct na schooltijd kan je kind bij ons terecht met het huiswerk en alle vragen, thuis kan jouw kind dan helemaal ontspannen.

  Centrale locatie
  Onze vestiging zit aan de rand van de binnenstad van Amersfoort. Hierdoor zitten we op een centrale plek en zijn we goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen. Zit je kind op de Amersfoortse Berg, Het Corderius College, Mavo Muurhuizen, Van Lodenstein College of het Atrium? Dan is je kind binnen 15 minuten fietsen bij ons aanwezig.

  Kom eens een kijkje nemen!
  Ben je benieuwd? Wij ontmoeten je graag tijdens ons inloopspreekuur, elke maandag van 16.00 tot 18.00 uur. Je bent van harte welkom om langs te komen, kennis te maken met onze medewerkers en meer informatie te ontvangen over onze diensten. Voor meer informatie kan je ook contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

  Barbara Kienhuis

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Barbara Kienhuis en ik ben de Vestigingsmanager van de vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort. We zorgen voor een sfeer in onze vestiging waarin iedereen zich thuis voelt. Hier vind je de rust om geconcentreerd met je huiswerk aan de slag te gaan. We werken aan studievaardigheden en kijken naar de specifieke behoeften en talenten van de leerling. We onderhouden actief contact met ouders en leerlingen, ook met school nemen we contact op ter ondersteuning van de begeleiding. We halen het beste in de leerling naar boven zodat hij of zij weer gemotiveerd zelfstandig aan de slag kan gaan.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Examentraining

  examentraining
  Het examenjaar is voor leerlingen én hun ouders vaak een spannende periode. Er komt veel op je kind af en de druk is hoog. Daarom zijn wij er, met een intensieve, meerdaagse training vol persoonlijke en positieve aandacht voor iedere leerling. Met een examentraining gaat jouw kind vol vertrouwen het examen in.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschool bijles. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  StudieKeuzeAdvies

  Is jouw kind van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding in Nederland? Wanneer je kind nog niet weet wat hij of zij wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies wordt je kind in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Dit begint bij een vrijblijvend intakegesprek waarna besloten kan worden om het traject te starten. Samen met een deskundige studiekeuzecoach gaat je kind aan de slag om te ontdekken wie hij of zij is en welke studiemogelijkheden er zijn door middel van een persoonlijkheidstest en een studieinteresssetest. Aan het einde van het traject is er een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je kind past. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager of plan het intakegesprek via onderstaande knop!

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Vindt jouw kind het eng om te presenteren? Is jouw kind altijd erg zenuwachtig voor een aankomende toets? Of blijft jouw zoon of dochter, ondanks uitgebreide voorbereidingen, niet goed presteren? Dan kan je kind bij ons terecht voor faalangsttraining. In zes bijeenkomsten van drie kwartier zorgen we ervoor dat hij of zij grip op zijn of haar faalangst krijgt. Leerlingen leren wat faalangst is, hoe het werkt en hoe ze ermee om moeten gaan, waarbij we werken aan een helder doel: vol zelfvertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart