Juffrouwjulia Amersfoort – Utrechtseweg 7

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort aan de Utrechtseweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek.

De vestiging van juffrouwjulia aan de Utrechtseweg 7 in Amersfoort ligt aan de rand van het centrum en in de buurt van verschillende middelbare scholen en basisscholen. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor vele leerlingen uit Amersfoort en omgeving. Zoek je huiswerkbegeleiding in Amersfoort of bijles in Amersfoort, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen ook basisschoolbegeleiding en bijles voor studenten. Daarnaast bieden we ook examentrainingen in Amersfoort, in samenwerking met Lyceo. Zo kunnen wij je helpen, van basisschool tot aan je diploma!

Mijn naam is Menno Ottink en ik ben de vestigingscoördinator op de Utrechtseweg in Amersfoort. Ik ben gediplomeerd docent geschiedenis en aardrijkskunde met een kleine 10 jaar ervaring op het gebied van leerlingbegeleiding. Het werken met jongeren is echt mijn passie. Ik zie hun humor en persoonlijkheid en weet daarop in te spelen. Op onze vestiging zijn we geduldig; we begrijpen dat het tijd kost om ergens te komen. Maar we dagen de leerling ook uit het beste in zichzelf naar boven te halen. Persoonlijke aandacht vormt de dagelijkse basis van onze begeleiding.

 

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Een team van ervaren begeleiders helpt je graag met het maken van planningen en het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen. Met de huiswerkbegeleiding in Amersfoort van juffrouwjulia hoef jij je geen zorgen meer te maken over je prestaties. Direct na schooltijd kun je bij ons terecht met je huiswerk en je vragen, zodat je thuis kunt ontspannen. De huiswerkbegeleiding vindt plaats van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag zijn we van 10.00 tot 14.00 uur geopend. Onze individuele begeleiding kan ook plaatsvinden buiten deze tijden, op afspraak. Wij zijn op  weekdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur.

Kom eens een kijkje nemen!
Ben je benieuwd? Wij ontmoeten je graag tijdens ons inloopspreekuur, elke vrijdag van 16.00 tot 17.30 uur. Je bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze medewerkers en meer informatie te ontvangen over onze diensten. Voor meer informatie kan je ook contact met mij opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een  kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Op deze vestiging in Amersfoort kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Dit geldt voor de leerlingen, ouders, begeleiders en natuurlijk ook voor de vestigingscoördinator. We hebben een gezamenlijk doel; betere schoolresultaten. Daarnaast wordt er gewerkt aan de persoonlijke doelen van de leerling. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig werken. Je kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de vestigingscoördinator.

Bijles

Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is Bijles bij juffrouwjulia in Amersfoort een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kun je met al je vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleidingen en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt.

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining bij krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Leren programmeren

Tijdens een Lyceo CodeLab leren kinderen op een leuke en toegankelijke wijze digitale vaardigheden. Zij leren niet alleen technologie gebruiken, maar ook zelf technologie creëren. Naast het leren programmeren maken de kinderen een eigen game of website die ze op laatste dag mogen presenteren aan familie en vrienden.

Basisschoolbegeleiding

Wij merken dat kinderen op steeds jongere leeftijd behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding. Kinderen van de basisschool, variërend van groep 2 tot en met groep 8, hebben wij de afgelopen jaren extra ondersteund op onze vestiging. Speciaal voor deze leerlingen hebben wij materiaal ontwikkeld in samenwerking met onze kennispartner Lyceo. De begeleiding wordt 1 op 1 gegeven. Nadat in overleg met ouders is vastgesteld op welk gebied (taal, rekenen of studievaardigheden) de focus dient te worden gelegd, wordt een eerste les voorbereid. De lessen worden voor elke leerling op maat gemaakt! Tijdens een les wordt afgewisseld tussen verschillende opdrachten, zodat een leerling zich goed kan concentreren en de moeilijkheidsgraad van een opdracht wisselend is. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het zelfvertrouwen van de leerling. De begeleiding wordt wekelijks gegeven op een vast tijdstip en door een vaste begeleider. Is dit ook iets voor uw kind? Kom gerust langs om een keer kennis te maken.

  • Juffrouwjulia Amersfoort – Utrechtseweg 7
  • Utrechtseweg 7 -1
  • 3811NA Amersfoort
  • Menno Ottink
  • Vestigingscoördinator
+31623655791

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie