Lyceo Amersfoort – Van Lodenstein College

Amersfoort Van Lodenstein College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2011 zijn wij gevestigd in het Van Lodenstein College aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Je kan bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding of bijles, maar wij bieden ook andere diensten aan, zoals studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Van Lodenstein College. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Ard Tamminga

Vestigingsmanager

Mijn naam is Ard Tamminga, ik werk ruim tien jaar als Vestigingsmanager bij Lyceo. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van een goede, rustige sfeer waarin leerlingen effectief leren werken, goede resultaten behalen en uiteindelijk leren zelfstandig te worden. Ik heb ervaring met het begeleiden van leerlingen met een stoornis in het autisme spectrum.

Heeft u nog vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Amersfoort – Van Lodenstein College
 • Utrechtseweg 228
 • 3818ET Amersfoort
 • Ard Tamminga
 • Vestigingsmanager
+31653858789

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen je graag met het maken van je huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vier dagen per week voor je klaar om je vragen te beantwoorden. De Lyceo vestiging zit in de school zelf, waardoor je gelijk na je laatste les huiswerk kan komen maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar met het nummer 030 307 35 33

Lokaal op school
Lyceo heeft op het Van Lodenstein College zelf beschikking over een vast lokaal, waar je rustig aan de slag kan met je huiswerk. Daarnaast beschikken wij over twee lokalen waar je terecht kan voor bijles.

Het intakegesprek
Voordat je begint aan huiswerkbegeleiding vindt er een intakegesprek plaats met jou en je ouder(s). Zo weet jij wat Lyceo precies is en kan de Vestigingsmanager een persoonlijk plan van aanpak voor je maken.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Amersfoort kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het efficiënt plannen van je huiswerk? Krijg je het vaak niet op tijd af? Dan kan je bij ons langskomen voor huiswerkbegeleiding. Huiswerkbegeleiding van Studiekring zorgt ervoor dat jij weer grip krijgt op je huiswerk.

  Bijles

  Vind jij een specifiek vak of meerdere vakken lastig? Ben je soms de wanhoop nabij? Dat hoeft niet zo te zijn, want wij kunnen je helpen. Met één tot twee uur bijles per week van één van onze docenten krijg je dat moeilijke vak zo onder de knie.

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om het zelf te doen, maar nog niet helemaal? Zou je hierin graag wat extra ondersteuning willen krijgen? Leer efficiënt plannen met studiecoaching. Met één uur in de week krijg je net dat extra beetje hulp dat je nodig hebt. Meer weten over studiecoaching? Dan kun je contact opnemen met onze Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig werken, maar is daar thuis geen ruimte voor? Zoek je een werkplek waar je geconcentreerd je huiswerk kan maken? Dan kan je bij ons langskomen voor huiswerkklas. 'S middags maak je geconcentreerd je huiswerk onder toezicht van een coach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen! Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuw begin in de brugklas is vaak spannend. Deze training is speciaal voor brugklassers die zich graag goed willen voorbereiden op een nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren coaches ervoor dat jij met een goede start de brugklas ingaat. Meer weten? Neem dan contact op met onze Vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Loopt de stress hoog op als je een presentatie moet geven of ben je erg zenuwachtig voordat je aan een toets moet beginnen? Zou jij hier graag wat aan willen doen? Dan is faalangstreductietraining iets voor jou! In zes bijeenkomsten van 45 minuten word jij je faalangst de baas. Samen zorgen we ervoor dat jij straks vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunt beginnen. Wil je graag meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze Vestigingsmanager.