Lyceo Arnhem – Olympus College

Olympus College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Olympus College in Arnhem verzorgt Lyceo de begeleiding. In het schoolgebouw hebben we een eigen lokaal, waar we je persoonlijk kunnen begeleiden, met een team van professionele en enthousiaste mensen, om je doelstelling te behalen. We werken in groepen en ook individueel, zodat jij op maat begeleiding krijgt. Je kan daarbij denken aan: studiecoaching, huiswerkbegeleiding en bijles. Wij willen er voor jou zijn,  zodat jij met plezier op school bent om kennis en vaardigheden op te doen en op een prettige manier voor jou kan leren. Van maandag tot en met donderdag kan je bij ons terecht, we zijn geopend 13.30 tot 17.30 uur. 

Reggie Schoolderman

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Reggie Schoolderman en ik ben de vestigingscoördinator op het Olympus College in Arnhem . Na mijn studie pedagogiek en management ben ik gestart met kinderopvang in het buitengebied. Tien jaar later heb ik samen met een geweldig team van onderwijzers een basisschool in Papua (Indonesië) opgericht. Samenwerking in goed teamverband maakt veel mogelijk. Mijn levenservaring is mijn beste leerschool om dit werk met veel passie uit te oefenen. Samen met ons team en de leerlingen zoek ik naar uitkomsten die bij de individuele leerling past.

  • Lyceo Arnhem – Olympus College
  • Olympus 11
  • 6832EL Arnhem
  • Reggie Schoolderman
  • Vestigingscoördinator
+31651486863

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Wil je huiswerkbegeleiding bij ons volgen? Dan plannen we samen met je ouders een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek proberen we samen kijken waar jij hulp bij nodig hebt en hoe wij je verder kunnen helpen. Het is belangrijk dat jij gemotiveerd bent om kennis op te doen, te oefenen en hulp te aannemen. We helpen je graag met leren “Leren”, plannen en structuur aanbrengen in je schoolwerk. We bekijken met jou wat voor jou de beste manier van leren is, dit noemen wij leer strategieën. Soms heb je gespecialiseerde hulp nodig, daar hebben wij de vakmensen voor om jou extra te kunnen helpen.

Je hoeft niet alles alleen te doen! Jij bent zelf wel verantwoordelijk voor jouw eigen leren. Wij geven je ondersteuning hierin.

Huiswerkbegeleiding

School. Opdrachten, projecten, proefwerken. Hoe fijn is het, als je thuis komt van school en dat je kunt zeggen dat je klaar bent met de werkzaamheden van school voor die dag!

Tijdens huiswerkbegeleiding kun je gebruik maken van aandacht en kennis van de begeleiders om aan je taken van school af te maken. We ondersteunen met uitleg (vakinhoudelijk), jouw manier van leren (Leermethoden) vinden, toepassen en oefenen, overhoring voor een toets en er is ruimte om te sparren met andere leerlingen. Je kan hulp krijgen bij het maken van een haalbare planning. Ook geven we begeleiding om je concentratie zo goed mogelijk te gebruiken.

Tijdens de middelbare school periode doe je veel nieuwe kennis en ervaringen op. Soms hen je daar even Hulp bij nodig, zodat je daarna zelf weer verder kan. Wij helpen je graag.
Werken aan je zelfvertrouwen en zelfredzaamheid doe je je leven lang.

Bijles

Heb je behoefte aan 1 op 1 les, dan kunnen we een aparte ruimte en begeleider voor jou reserveren. Heb je vragen over plannen, gebruik maken van de agenda, oefenen met verschillende leertechnieken, omgaan met stress of kritiek, zelfdiscipline, begrijpend lezen, enzovoort? Wij helpen je op weg. Bijlessen zijn ook geschikt als je vakspecifiek ondersteuning nodig hebt. Je krijgt individueel les van een begeleider die gespecialiseerd is in het betreffende vak en/of hulpvraag.

We werken met strippenkaarten die inzetbaar zijn voor meerdere vakken en 1 jaar geldig is.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie