Lyceo Arnhem – Olympus College

Olympus College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Olympus College in Arnhem verzorgt Lyceo de begeleiding. In het schoolgebouw hebben we een eigen lokaal, waar we je persoonlijk kunnen begeleiden, met een team van professionele en enthousiaste mensen, om je doelstelling te behalen. We werken in groepen en ook individueel, zodat jij op maat begeleiding krijgt. Je kan daarbij denken aan: studiecoaching, huiswerkbegeleiding en bijles. Wij willen er voor jou zijn,  zodat jij met plezier op school bent om kennis en vaardigheden op te doen en op een prettige manier voor jou kan leren.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

 

Max van Smirren

Vestigingsmanager

Mijn naam is Max van Smirren en ik ben de Vestigingsmanager namens Lyceo. Op het Olympus College in Arnhem verzorgt Lyceo de begeleiding. In het schoolgebouw hebben we een eigen lokaal, waar we je persoonlijk kunnen begeleiden, met een team van professionele en enthousiaste mensen, om je doelstelling te behalen. We werken in groepen en ook individueel. Met mijn achtergrond als docent in het voortgezet onderwijs zullen we ervoor zorgen dat de leerling begeleiding op maat krijgt. Je kan daarbij denken aan: huiswerkbegeleiding en bijles. Wij willen er voor jou zijn,  zodat jij met plezier op school bent om kennis en vaardigheden op te doen en op een prettige manier voor jou kan leren.

 • Lyceo Arnhem – Olympus College
 • Olympus 11
 • 6832EL Arnhem
 • Max van Smirren
 • Vestigingsmanager
+31636307959

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Wil je huiswerkbegeleiding bij ons volgen? Dan plannen we samen met je ouders een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek proberen we samen kijken waar jij hulp bij nodig hebt en hoe wij je verder kunnen helpen. Het is belangrijk dat jij gemotiveerd bent om kennis op te doen, te oefenen en hulp te aannemen. We helpen je graag met leren “Leren”, plannen en structuur aanbrengen in je schoolwerk. We bekijken met jou wat voor jou de beste manier van leren is, dit noemen wij leer strategieën. Soms heb je gespecialiseerde hulp nodig, daar hebben wij de vakmensen voor om jou extra te kunnen helpen.

Je hoeft niet alles alleen te doen! Jij bent zelf wel verantwoordelijk voor jouw eigen leren. Wij geven je ondersteuning hierin.

Openingstijden

 • 13:30 - 17:30
 • 13:30 - 17:30
 • 13:30 - 17:30
 • 13:30 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  School. Opdrachten, projecten, proefwerken. Hoe fijn is het, als je thuis komt van school en dat je kunt zeggen dat je klaar bent met de werkzaamheden van school voor die dag!

  Tijdens huiswerkbegeleiding kun je gebruik maken van aandacht en kennis van de begeleiders om aan je taken van school af te maken. We ondersteunen met uitleg (vakinhoudelijk), jouw manier van leren (Leermethoden) vinden, toepassen en oefenen, overhoring voor een toets en er is ruimte om te sparren met andere leerlingen. Je kan hulp krijgen bij het maken van een haalbare planning. Ook geven we begeleiding om je concentratie zo goed mogelijk te gebruiken.

  Tijdens de middelbare school periode doe je veel nieuwe kennis en ervaringen op. Soms hen je daar even Hulp bij nodig, zodat je daarna zelf weer verder kan. Wij helpen je graag.
  Werken aan je zelfvertrouwen en zelfredzaamheid doe je je leven lang.

  Bijles

  Heb je behoefte aan 1 op 1 les, dan kunnen we een aparte ruimte en begeleider voor jou reserveren. Heb je vragen over plannen, gebruik maken van de agenda, oefenen met verschillende leertechnieken, omgaan met stress of kritiek, zelfdiscipline, begrijpend lezen, enzovoort? Wij helpen je op weg. Bijlessen zijn ook geschikt als je vakspecifiek ondersteuning nodig hebt. Je krijgt individueel les van een begeleider die gespecialiseerd is in het betreffende vak en/of hulpvraag.

  We werken met strippenkaarten die inzetbaar zijn voor meerdere vakken en 1 jaar geldig is.

  Basisschoolbegeleiding

  Zit uw kind op dit moment in groep 4 en maakt u zich zorgen over het reken-niveau? Of zit uw kind op dit moment in groep 7 en vindt hij of zij de voortgang naar groep 8 spannend? Met basisschoolbegeleiding zorgen wij ervoor dat uw zoon of dochter de achterstand inhaalt, zodat uw kind optimaal is voorbereid en vol vertrouwen doorgaat.