Lyceo Capelle aan den IJssel – Comenius College

Comenius College- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is actief op het Comenius College Lijstersingel in Capelle aan den IJssel. Op onze in-school locatie heten wij de leerlingen van het Comenius College van harte welkom. Van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur staan wij klaar om jou verder te helpen. Onze begeleiders helpen bij het maken van planningen, het leren leren maar ook inhoudelijke vragen kunnen zij beantwoorden.

Mijn naam is Iris de Koning en ik ben de vestigingscoördinator op het Comenius College in Capelle aan den IJssel. Door mijn afgeronde studie als onderwijskundig psycholoog heb ik ervaring opgedaan op scholen door leerlingen hulp te bieden in hun persoonlijke- en/of leerontwikkeling.
Bij ons staan de leerlingen centraal. Met mijn team help ik leerlingen met het aanleren van de juiste studievaardigheden zoals plannen, samenvatten, kritisch leren en zelfreflectie. We creëren een positieve sfeer, waarin leerlingen het meeste uit zichzelf halen en we helpen hen hun doelen te behalen. Door de juiste studievaardigheden aan te leren, worden er betere cijfers behaald en zal het zelfvertrouwen toenemen!

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Capelle aan den IJssel

De sfeer bij Lyceo is veilig, vertrouwd en gezellig. Met deze combinatie halen wij graag het beste uit de leerlingen. Het is een plek waar je fouten mag maken en waar je uitgedaagd wordt. Wij stimuleren het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid, vergroten van het verantwoordelijkheidsgevoel en tot slot helpen wij jou om veel succesmomenten te ervaren.

Voor meer informatie kan er altijd contact opgenomen worden via e-mail of telefoon. Vervolgens kan er een kennismakingsgesprek gepland worden om samen te kijken naar een aanpak die voor jou werkt.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Comenius College.

Op deze vestiging in Capelle aan den IJssel kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Het kan lastig zijn om je huiswerk goed te plannen en op de juiste manier aan te pakken. Bij Lyceo helpen wij jou in een veilige omgeving graag een stukje verder. Dit doen wij door samen een plan te maken waarbij jij steeds meer touwtjes in handen krijgt. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken we aan studievaardigheden en plannen, daarnaast wordt al jouw werk gecontroleerd en overhoord. Doordat wij de nadruk leggen op persoonlijke groei en ontwikkeling gaan niet alleen je cijfers vooruit, maar zal ook je zelfvertrouwen toenemen. Ook zorgt de huiswerkbegeleiding er voor dat jij meer vrije tijd krijgt, heb je in de middag bij ons gewerkt, dan kun je in de avond lekker ontspannen.

Bijles

Misschien loop je bij één of meerdere vakken tegen een aantal problemen aan, of ben je onzeker over een bepaald vak. Tijdens onze bijlessen helpt jouw persoonlijke begeleider je graag een stukje verder. Tijdens de bijles kan je extra uitleg krijgen, oefenen met de opgaven en eventuele achterstanden wegwerken. Of je nu wekelijks bijles wilt of af en toe het vak bijwerken, bij Lyceo is het mogelijk!

  • Lyceo Capelle aan den IJssel – Comenius College
  • Lijstersingel 18
  • 2902JD Capelle aan den IJssel
  • Iris de Koning
  • Vestigingscoördinator
+31630590049

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie