Lyceo Capelle aan den IJssel – Comenius College

Comenius College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is actief op het Comenius College in Capelle aan den IJssel. Op onze in-school locatie heten wij de leerlingen van het Comenius College van harte welkom. Elke dag staan wij klaar om jou verder te helpen door middel van huiswerkbegeleiding en bijles. Onze begeleiders helpen bij het maken van planningen, het ‘leren leren’ en het beantwoorden van inhoudelijke vragen.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Anke Taheij

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Anke Taheij en ik werk met plezier als vestigingscoördinator op het Comenius College in Capelle aan den IJssel. Ik vind het belangrijk dat leerlingen kunnen leren en ontwikkelen in een veilige omgeving waar ze zich op hun gemak voelen. Er is bij ons genoeg tijd voor persoonlijke aandacht en de koektrommel staat altijd klaar. Samen met een top team huiswerkbegeleiders geven we de leerling een zetje in de juiste richting, zodat ze vol zelfvertrouwen, enthousiasme en een gezonde portie zelfstandigheid hun schoolloopbaan succesvol doorlopen. Zonder stress, maar met veel succes en plezier.

 • Lyceo Capelle aan den IJssel – Comenius College
 • Lijstersingel 18
 • 2902JD Capelle aan den IJssel
 • Anke Taheij
 • Vestigingscoördinator
+31630590049

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Capelle aan den IJssel

De sfeer bij Lyceo is veilig, vertrouwd en gezellig. Met deze combinatie halen wij graag het beste uit de leerling. Het is een plek waar je fouten mag maken en waar je uitgedaagd wordt. Wij stimuleren het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid, vergroten het verantwoordelijkheidsgevoel en tot slot helpen wij om succesmomenten te ervaren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of telefoon. Vervolgens kan er een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland worden om samen te kijken naar een aanpak die bij de leerling past.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Comenius College.

Openingstijden

 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Capelle aan den IJssel kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Het kan lastig zijn om je huiswerk goed te plannen en op de juiste manier aan te pakken. Bij Lyceo helpen wij jou in een veilige omgeving graag een stukje verder. Dit doen wij door samen een plan te maken waarbij jij steeds meer touwtjes in handen krijgt. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken we aan studievaardigheden en plannen, daarnaast wordt al jouw werk gecontroleerd en overhoord. Doordat wij de nadruk leggen op persoonlijke groei en ontwikkeling gaan niet alleen je cijfers vooruit, maar zal ook je zelfvertrouwen toenemen. Ook zorgt de huiswerkbegeleiding er voor dat jij meer vrije tijd krijgt, heb je in de middag bij ons gewerkt, dan kun je in de avond lekker ontspannen.

  Bijles

  Misschien loop je bij één of meerdere vakken tegen een aantal problemen aan, of ben je onzeker over een bepaald vak. Tijdens onze bijlessen helpt jouw persoonlijke begeleider je graag een stukje verder. Tijdens de bijles kan je extra uitleg krijgen, oefenen met de opgaven en eventuele achterstanden wegwerken. Of je nu wekelijks bijles wilt of af en toe het vak bijwerken, bij Lyceo is het mogelijk!

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie