Lyceo Capelle aan den IJssel – Comenius College

Comenius College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is actief op het Comenius College in Capelle aan den IJssel. Op onze in-school locatie heten wij de leerlingen van het Comenius College van harte welkom. Elke dag staan wij klaar om jou verder te helpen door middel van huiswerkbegeleiding en bijles. Onze begeleiders helpen bij het maken van planningen, het ‘leren leren’ en het beantwoorden van inhoudelijke vragen.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator van Lyceo

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Joel Sweet, ik ben vestigingscoördinator op het Comenius College in Capelle ad IJssel. Na ruim een jaar huiswerkbegeleiding te hebben gegeven startte ik bij Lyceo. Ik krijg energie van het helpen van jongeren en motiveer hen graag om te studeren. Ik vind het belangrijk dat een leerling persoonlijke aandacht krijgt, iets wat ik namens Lyceo met mijn team zeker weten uitdraag! Vragen? Bel mij gerust!

 • Lyceo Capelle aan den IJssel – Comenius College
 • Lijstersingel 18
 • 2902JD Capelle aan den IJssel
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingscoördinator
+31630590049

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Capelle aan den IJssel

De sfeer bij Lyceo is veilig, vertrouwd en gezellig. Met deze combinatie halen wij graag het beste uit de leerling. Het is een plek waar je fouten mag maken en waar je uitgedaagd wordt. Wij stimuleren het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid, vergroten het verantwoordelijkheidsgevoel en tot slot helpen wij om succesmomenten te ervaren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of telefoon. Vervolgens kan er een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland worden om samen te kijken naar een aanpak die bij de leerling past.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Comenius College.

Openingstijden

 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Capelle aan den IJssel kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Het kan lastig zijn om je huiswerk goed te plannen en op de juiste manier aan te pakken. Bij Lyceo helpen wij jou in een veilige omgeving graag een stukje verder. Dit doen wij door samen een plan te maken waarbij jij steeds meer touwtjes in handen krijgt. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken we aan studievaardigheden en plannen, daarnaast wordt al jouw werk gecontroleerd en overhoord. Doordat wij de nadruk leggen op persoonlijke groei en ontwikkeling gaan niet alleen je cijfers vooruit, maar zal ook je zelfvertrouwen toenemen. Ook zorgt de huiswerkbegeleiding er voor dat jij meer vrije tijd krijgt, heb je in de middag bij ons gewerkt, dan kun je in de avond lekker ontspannen.

  Bijles

  Misschien loop je bij één of meerdere vakken tegen een aantal problemen aan, of ben je onzeker over een bepaald vak. Tijdens onze bijlessen helpt jouw persoonlijke begeleider je graag een stukje verder. Tijdens de bijles kan je extra uitleg krijgen, oefenen met de opgaven en eventuele achterstanden wegwerken. Of je nu wekelijks bijles wilt of af en toe het vak bijwerken, bij Lyceo is het mogelijk!

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie