Lyceo Grootebroek – Martinuscollege

Martinuscollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Vind je het lastig om je huiswerk te plannen en op tijd je toetsen te leren? Of zijn er vakken waar jij extra begeleiding bij kunt gebruiken? Wij helpen je graag! Lyceo verzorgt op het Martinuscollege zowel huiswerkbegeleiding als bijlessen in Grootebroek. Doordat wij in de school zitten, kan je gemakkelijk na schooltijd naar ons toe komen. 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 15.00 uur tot 18.00 uur. 

Mariska Bugter

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Mariska Bugter en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator op het Martinuscollege in Grootebroek. Tijdens mijn Masteropleiding Orthopedagogiek heb ik ervaring opgedaan in het ondersteunen van jongeren die extra hulp of begeleiding nodig hebben. Voor de optimale begeleiding is goede communicatie met zowel de leerling als ouders en docenten van essentieel belang. Daarnaast vind ik een persoonlijke aanpak erg belangrijk, aangezien elke leerling uniek is met zijn eigen sterktes! Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders zorg ik voor een positieve en veilige leeromgeving, waarin persoonlijke aandacht centraal staat.

  • Lyceo Grootebroek – Martinuscollege
  • De Aanloop 6
  • 1613KW Grootebroek
  • Mariska Bugter
  • Vestigingscoördinator
+31630039062

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Grootebroek

Een team van begeleiders helpt je van maandag tot en met donderdag tussen 15:00 en 18:00 uur bij het plannen van je huiswerk en met vakinhoudelijke vragen. Het leerwerk wordt ook door hen overhoord. Doordat er vaak gebruik wordt gemaakt van dezelfde begeleiders worden zij al snel een vertrouwd gezicht en dat zorgt er eveneens voor dat zij goed op de hoogte zijn van je vorderingen! Wij streven er naar om je zelfstandiger te maken in het maken en plannen van je huiswerk. Leerlingen die bij ons komen geven aan dat zij het fijn vinden dat zij thuis minder huiswerk hoeven te maken en dat zij op een rustige manier hun toetsen kunnen leren.

Als coördinator heb ik regelmatig contact met teamleiders en woon ik enkele vergaderingen per jaar bij. Door het goede contact met de school zijn de lijntjes kort en kunnen we samen overleggen over jou indien dit gewenst is. Op deze manier kunnen wij je begeleiding afstemmen op wat er op school gebeurt.
Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles kan je contact met mij opnemen via de telefoon of e-mail. In een kennismakingsgesprek kunnen de mogelijkheden besproken worden.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Martinuscollege.

Op deze vestiging in Grootebroek kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding op het Martinuscollege ligt de nadruk op het aanleren van goede studievaardigheden. Deze vaardigheden zijn belangrijk tijdens je middelbare school, maar ook zeker tijdens je toekomstige studie. Samen met de begeleiders leren we je plannen, structureren en helpen we je bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Samen willen we er voor zorgen dat je betere cijfers gaat halen en goede studievaardigheden aanleert.

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak en wil je daar extra hulp bij krijgen? Een sterk team aan begeleiders staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou met een goed gevoel en zelfvertrouwen je toetsen te laten maken! De bijlessen vinden plaats op het Martinuscollege. De begeleiding is individueel en wordt gegeven door een ervaren begeleider. De begeleider geeft extra uitleg over de stof, helpt bij het maken van samenvattingen en het leren van de stof. In overleg met de begeleider wordt bepaald wanneer de bijles gegeven wordt (na schooltijd of in een tussenuur). Zo kan je zelf een goed moment uitkiezen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie