Lyceo Hilversum – A. Roland Holst College

A. Roland Holst College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Hilversum biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Eva Breedveld

Vestigingsmanager

Op het Roland Holst sta ik, Eva Breedveld, samen met een team aan enthousiaste, ervaren begeleiders voor de leerlingen klaar. Samen met de leerlingen werken we aan hun leervaardigheden, wat hun zelfvertrouwen vergroot. Hierbij staat een positieve benadering voorop. We helpen leerlingen graag om hun weg te vinden, want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

 • Lyceo Hilversum – A. Roland Holst College
 • Jonkerweg 31
 • 1217PM Hilversum
 • Eva Breedveld
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hilversum

Hoe moet je plannen? Hoe pak je het leerwerk aan? Elke leerling heeft zijn of haar eigen hulpvraag en doelen die hij of zij wil bereiken tijdens de begeleiding. Hoe ga ik aan de slag voor dat lastige vak? Het team van ervaren begeleiders op onze locatie in Hilversum helpen je hier graag mee! Belangrijk vinden wij dat de leerlingen na de begeleiding bij Lyceo weer zelfstandig en vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen!

Voor meer informatie kan je ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor een vrijblijvend intake gesprek waarin we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Hilversum kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op A. Roland Holst College wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles net dat extra steuntje in de rug zijn wat je nodig hebt! Wij geven bijles voor elk vak op ieder niveau. Tijdens een bijles krijg je gedurende een uur individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen waar jij graag extra uitleg over wil. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak!

  Huiswerkklas

  Kun je prima zelfstandig werken, maar ben je opzoek naar een rustige plek waar je dat kunt doen? Dan is huiswerkklas iets voor jou. Onder het toezicht van een studiecoach werk je aan je huiswerk, zodat je zodra je thuis komt tijd hebt voor andere dingen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Vestigingsmanager via de e-mail of telefoon.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.