Lyceo Leiden – Bonaventuracollege

Bonaventuracollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het statige en mooie pand van het Bonaventuracollege aan de Mariёnpoelstraat verzorgen wij huiswerkbegeleiding en bijles. Na je laatste les ga je bij ons aan de slag. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 14.30 tot 18.00 uur op school aanwezig.

Mijn naam is Geneviёve Limon en ik ben vestigingscoördinator van Lyceo op het Bonaventuracollege. Ik ben afgestudeerd pedagoog. Tijdens mijn opleiding heb ik middels mijn bijbaan als huiswerkbegeleider ervaring opgedaan met jongeren die wat extra steun kunnen gebruiken met het plannen en maken van hun huiswerk. Het geeft leerlingen meer overzicht en rust als ze weten dat zij op vaste tijden hun huiswerk kunnen maken en daarbij gelijk ondersteuning krijgen in plannings- en studievaardigheden. Met mijn team zien we jongeren groeien in hun vaardigheden. En het is zo leuk om te zien hoe trots ze zijn wanneer zij een mooi cijfer halen. We hopen dit schooljaar weer veel trotse leerlingen te mogen zien!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Leiden

Ons team bestaat uit enthousiaste begeleiders die je niet alleen helpen met het verbeteren plannings- en studievaardigheden, maar je ook vakinhoudelijk op weg kunnen helpen. Elke begeleider heeft zijn of haar eigen specialisme, zodat je altijd bij iemand terecht kan met je vragen. Daarnaast hechten wij grote waarde aan persoonlijke en positieve aandacht voor elke leerling. Naast huiswerkbegeleiding vinden wij het dus fijn om te weten hoe het met jou gaat en creëren wij met elkaar een prettige leeromgeving.

Er is sprake van een fijne samenwerking met het Bonaventuracollege. Zowel het Bonaventuracollege als Lyceo hecht hier grote waarde aan. Wij hebben nauw contact met de mentoren over de voortgang van de leerlingen. Door de hechte samenwerking tussen beide partijen kunnen wij je optimaal begeleiden.

Ben je nieuwsgierig naar één van onze diensten? Kom een keer langs! Je mag ter kennismaking een middag meelopen tijdens de huiswerkbegeleiding. Je kan ook contact opnemen via de e-mail of telefoon. Je kan altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Bonaventuracollege. Als je daar niet op school zit, kun je terecht bij een van onze andere vestigingen in Leiden.

Op deze vestiging in Leiden kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Binnen de huiswerkbegeleiding zijn de begeleiders en vestigingscoördinator op een bijzondere manier betrokken bij het onderwijs. Wij helpen je met het plannen van je maak- en leerwerk, maar wij bieden ook inhoudelijke ondersteuning. Daarnaast werken wij samen aan verbetering van je studievaardigheden. Samen met jou en je ouders stellen we je persoonlijke doelen vast, waar we binnen de huiswerkbegeleiding aan werken.

Wij zijn ons zeer bewust van de diversiteit van de leerlingen: iedere leerling heeft een eigen persoonlijkheid, talenten en uitdagingen. Wij proberen op deze talenten in te spelen ten voordeel van jouw studievaardigheden. Dit vergroot je zelfvertrouwen en daarmee ook je zelfstandigheid.

Bijles

Bijles van Lyceo betekent één op één begeleiding voor het vak dat je moeilijk vindt of mee achter loopt. De bijlesbegeleider is altijd een vaste begeleider, die ervaring heeft in het betreffende vakgebied. Met behulp van onze bijles werk je je achterstanden weg en verbeter je je schoolresultaten! Het fijne aan deze begeleiding is dat het gewoon op school kan plaatsvinden op een moment dat het voor jou het beste uitkomt.
  • Lyceo Leiden Bonaventuracollege
  • Mariënpoelstraat 6
  • 2334CZ Leiden
  • Geneviève Limon
  • Vestigingscoördinator
+31613057615