Studiekring Leidschendam – Damlaan

Huiswerkbegeleiding in Leidschendam aan de Damlaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Leidschendam heeft Studiekring een vestiging aan de Damlaan. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Leidschendam? Dan kan ben je bij ons van harte welkom! Hiernaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd naar welke locaties dicht bij jou zijn? Klik dan hier.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag en zondag op afspraak. 

Barbara Eggen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Barbara Eggen en ik heb Nutrition & Health gestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Ook heb ik een coachopleiding gevolgd. Met deze kennis help ik leerlingen graag verder. In de huiswerkbegeleiding vind ik het belangrijk dat er een vertrouwelijke sfeer is. Ik ben altijd op zoek naar een manier dat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Leerlingen ondersteunen om structuur en overzicht te krijgen is daarbij essentieel.

  • Studiekring Leidschendam – Damlaan
  • Damlaan 34 a
  • 2265AN Leidschendam
  • Barbara Eggen
  • Vestigingsmanager
070 444 24 41

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen leerlingen graag met hun huiswerk. Onze vestigingsmanager Barbara en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar. Wij zijn doordeweeks geopend van maandag tot vrijdag, van 15.00 tot 18.00 uur. In het weekend kan je ook bij ons terecht, op afspraak. Wij zijn met de telefoon bereikbaar via het nummer 070 444 24 41

Centrale locatie
In 2017 is Studiekring Leidschendam verhuisd naar een nieuwe locatie midden in het centrum, waardoor we goed bereikbaar zijn voor veel leerlingen uit de omgeving. Zo liggen wij op fietsafstand van het Veurs Lyceum, Dalton Voorburg, Sint-Maartens College en ’s Gravendreef College. De vestiging is groot en ruim met veel lichtinval, waardoor je rustig je huiswerk kan maken.

Het intakegesprek
Voordat je gaat beginnen met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet je wat Studiekring is en kan Barbara je adviseren over de bij jou passende begeleiding.

Op deze vestiging in Leidschendam kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Vind jij het moeilijk om je huiswerk goed te plannen of weet je niet goed hoe je moet leren voor een toets? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding helpen we je met plannen, kan je al je vragen stellen en wordt het leerwerk gecontroleerd, zodat we zeker weten dat je het goed kent. Zo krijg jij weer grip op je huiswerk!

Bijles

Is er een specifiek vak of zijn er meerdere vakken die jij lastig vindt? Zou jij daar graag in worden begeleid? Meld je dan aan voor bijles. Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt persoonlijke, een-op-een begeleiding van een deskundige docent, zodat je precies de aandacht krijgt waar je behoefte aan hebt. Zo krijg jij controle over dat moeilijke vak!

Studiecoaching

Ben jij bijna klaar om helemaal zelfstandig te werken, maar nog niet helemaal? Leer plannen met studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het aanleren van studievaardigheden centraal staat in plaats van vakinhoudelijke kennis. Hierbij focussen we op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Kortom, vaardigheden waar je je hele leven baat bij hebt! Interesse? Je kunt contact opnemen met onze vestigingscoördinator.

Huiswerkklas

Kan jij goed zelfstandig werken, maar is het daar thuis te luidruchtig voor? Schuif dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen maak je 's middags je huiswerk, onder toeziend oog van een coach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen! Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestigingscoördinator.

Brugklastraining

Beginnen in de brugklas is voor veel leerlingen spannend. Deze speciale training is voor brugklassers die graag goed voorbereid deze nieuwe periode in willen gaan. Je oefent veel in studievaardigheden en je krijgt praktische tips, waardoor jij goed begint op je nieuwe school! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingscoördinator.

Faalangsttraining

Word jij al snel zenuwachtig als je hoort dat je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Blijf je matig presteren, ondanks dat je je altijd goed voorbereid? Dan kunnen wij je helpen met faalangstreductietraining. Je leert wat faalangst precies is, hoe het werkt en hoe je ermee om moet gaan, zodat jij je faalangst snel de baas wordt! Behoefte aan meer informatie over deze training? Neem contact op met onze vestigingscoördinator.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie