Lyceo Leidschendam – Veurs Lyceum

Leidschendam Veurs Lyceum– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De huiswerkbegeleiding in Leidschendam vindt plaats op het Veurs Lyceum aan de Burgemeester Kolfschotenlaan 5. Deze in-school locatie biedt huiswerkbegeleiding en bijlessen voor leerlingen van alle niveaus en uit alle jaarlagen. Als leerling van het Veurs Lyceum ben je elke maandag tot en met donderdag vanaf 14.00 tot 18.00 uur van harte welkom bij ons.

Mijn naam is Marloes de Koning en ik ben de vestigingscoördinator van het Veurs Lyceum in Leidschendam. Samen met mijn team van begeleiders zorgen wij voor extra ondersteuning voor leerlingen die moeite hebben met plannen en leren. Ook helpen onze begeleiders leerlingen 1 op 1 om hen met moeilijke vakken te ondersteunen. Ik krijg veel energie door leerlingen te helpen en hen ook sprongen vooruit te zien maken. Ik ben zelf tijdens mijn studie altijd actief geweest met het begeleiden van leerlingen, dat is wat ik het liefste doe.  Samen met mijn begeleidersteam staan wij voor je klaar en we kijken ernaar uit om wellicht joú binnenkort te helpen!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Leidschendam

Je kan direct na je lessen bij ons terecht, waardoor je makkelijker met je schoolwerk aan de slag gaat. Ons team van ervaren en enthousiaste begeleiders staat klaar om te helpen bij moeilijke vakken, studievaardigheden, plannen en om een luisterend oor te bieden. De begeleiding van Lyceo draait om persoonlijke aandacht en persoonsgericht werken, wij houden daarom regelmatig contact met jouw mentor en ouders. Zo spreken wij onder andere altijd rond rapportvergaderingen met hen en je ouders om de begeleiding nog beter op jouw situatie aan te passen.

Op het Veurs Lyceum bieden wij diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, bijles, coaching, en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: Lyceo Examenjaar.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kan altijd contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Je bent daarnaast welkom om vrijblijvend een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Op deze locatie in Leidschendam kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Wil jij een relaxte avond zonder aan je huiswerk te hoeven denken? Wil je weten hoe je je huiswerk moet aanpakken? Bij onze huiswerkbegeleiding helpen we je met het plannen, maken en leren van je huiswerk, door je studievaardigheden aan te leren die bij je passen. We kijken waar je tegenaan loopt en bieden begeleiding op maat. Als je een vakinhoudelijke vraag hebt, staat ons team voor je klaar om je verder te helpen. Zo krijg je je huiswerk niet alleen af, maar ook meer kennis en inzicht in de stof. De begeleiders overhoren je leerwerk en kijken je maakwerk na.

We stellen, samen met jou en je ouders, aan het begin van de huiswerkbegeleiding persoonlijke doelen op. We monitoren continue hoe je er voor staat en wat wij kunnen doen om je de juiste ondersteuning te blijven geven. Naast regelmatig persoonlijk contact met je ouders, houden wij ook in ons leerlingvolgsysteem jouw vooruitgang bij. Dit systeem is thuis altijd in te zien.

Bijles

Soms vormt een bepaald vak een enorm struikelblok of is er een sprake van een achterstand die ingehaald moet worden bij één of meerdere vakken. Lyceo biedt om deze reden bijlessen aan op het Veurs Lyceum. Doordat wij voor elk vak ervaren en gespecialiseerde begeleiders inzetten en individuele aandacht centraal stellen tijdens de bijlessen, kunnen deze struikelblokken grondig aangepakt worden. Bijlessen zijn verkrijgbaar in strippenkaarten van vijf, tien en twintig uur. Deze bijlesuren zijn één volledig kalenderjaar geldig en kunnen ingezet worden voor elk vak en op een tijd dat het jou het beste uitkomt.

  • Lyceo Leidschendam Veurs Lyceum
  • Burgemeester Kolfschotenlaan 5
  • 2262EZ Leidschendam
  • Marloes de Koning
  • Vestigingscoördinator
+31620423695

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie