Lyceo Maarssen – Rientjes Mavo

Lyceo Rientjes Mavo – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek.

Lyceo huiswerkbegeleiding is te vinden op de Rientjes Mavo in Maarssen. Leerlingen van deze school kunnen hier terecht voor huiswerkbegeleiding of bijles. We beschikken over een mooi ruim en rustig lokaal zodat je je goed kunt concentreren op je huiswerk. Doordat we in de school zitten is het makkelijk om contact met docenten en mentoren te onderhouden zodat er een goede afstemming en begeleiding is. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Nick Weijers

Mijn naam is Nick Weijers en ik ben de vestigingscoördinator bij Lyceo op de Rientjes Mavo in Maarssen. Op mijn vestiging vind ik het welzijn van de leerling erg belangrijk. Het doel is dat iedere leerling aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis gaat. Dit gevoel komt natuurlijk doordat ze hun huiswerk af hebben, maar niet alleen daarom; ook omdat de leerlingen met hulp van onze betrokken begeleiders weten dat ze de stof goed snappen, de studievaardigheden leren om zelfstandiger te worden en daarnaast ook een fijne middag hebben gehad!

  • Lyceo Maarssen – Rientjes Mavo
  • Valkenkamp 551
  • 3607MJ Maarssen
  • Nick Weijers
+31630410819

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Maarssen

In de huiswerkbegeleiding staan ervaren en betrokken begeleiders voor je klaar. Ze helpen je met het plannen en structureren van je huiswerk en besteden aandacht aan het verbeteren van je studievaardigheden. In de bijles werk je op een rustige plek één-op-één samen met een begeleider aan een vak dat je moeilijk vindt. Naast hard werken is er ook ruimte om af en toe een gezellig praatje te maken. We vinden het belangrijk dat er een goed sfeer is waarin jij je op je gemak voelt!

Heb je interesse? Kom gerust eens kijken of neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

OP DEZE VESTIGING IN MAARSSEN KUN JE TERECHT VOOR:

Huiswerkbegeleiding

Heb je moeite om aan je huiswerk te beginnen en ben je altijd pas laat klaar? Wil je je leer- en maakwerk effectiever aanpakken? Dan is huiswerkbegeleiding echt wat voor jou! Samen met professionele begeleiders ga je direct na schooltijd aan de slag om je huiswerk te maken. Op deze manier heb je tijdig het huiswerk af en hoef je thuis veel minder of zelfs helemaal niks meer te doen. We maken samen met jou een dagplanning en als je klaar bent, kijken we het maakwerk na en overhoren het leerwerk. Ook helpen we met een goede voorbereiding op toetsen. Je leert om een goede planning te maken waarin je ruim op tijd begint met leren en waarin voldoende ruimte is voor herhaling.
We helpen je op deze manier met de inhoud van je schoolwerk én met het beter structureren en plannen van je werk. Van deze studievaardigheden heb je ook op de lange termijn veel profijt. We werken samen met jou aan het vergroten van je zelfstandigheid en zelfvertrouwen.

Bijles

Als je achter loopt bij een bepaald vak, of als je een vak gewoon heel moeilijk vindt, dan is bijles geschikt voor jou. Ook hiervoor kan je direct na schooltijd bij ons terecht. Voor de bijles werken we met strippenkaarten van 5 of 10 uur. Er wordt één-op-één samengewerkt met een gespecialiseerde begeleider in een rustige omgeving. Je kunt dan vakinhoudelijke vragen stellen, zodat je de leerstof veel beter begrijpt. Ook kunnen we je helpen met het voorbereiden van moeilijke toetsen door een bepaald onderwerp extra uit te leggen en je te overhoren. Op deze manier krijg je meer grip op de stof en kan je je cijfers verbeteren.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie