Lyceo Nieuwerkerk a/d IJssel – Comenius College

Comenius College – DE BESTE BEGELEIDING GEWOON BIJ JOU OM DE HOEK

Lyceo huiswerkbegeleiding in Nieuwerkerk aan de IJssel is nu ook te vinden op het Comenius College. Zowel leerlingen van het Comenius College als buiten deze school, kunnen bij ons terecht voor begeleiding. We zijn geopend maandag tot en met vrijdag, van 14.15 tot 17.15 uur. Onze begeleiding vindt plaats binnen deze school, we bieden een veilige, rustig en stabiele sfeer waarin je geconcentreerd werkt. We werken nauw samen met je docenten en mentoren van de school, zodat we je zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden.

Mijn naam is Zaïd Leklye en ik ben de vestigingscoördinator op locatie Comenius College in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik ben afgestudeerd als commercieel econoom en zorg ervoor dat uw kind centraal staat binnen onze locatie. Ik heb eerder 3 jaar ervaring opgedaan in de huiswerkbegeleiding. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk, zowel met de leerling, als de ouders en school. Zo zorgen we voor de beste begeleiding.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nieuwerkerk aan de IJssel

Ons team van ervaren en enthousiaste begeleiders staat voor je klaar om te helpen bij moeilijke vakken, studievaardigheden, plannen en om een luisterend oor te bieden. Elke begeleider heeft zijn of haar eigen specialiteit, wat ons team divers en adequaat maakt; dit alles onder leiding van de vestigingscoördinator.

We bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, bijles, rekentoetstraining, coaching, faalangstreductietraining en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: Lyceo Examenjaar.

Heb je interesse? Neem gerust contact via e-mail of telefoon. Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek en je bent van harte welkom om een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Op deze vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding is meer dan alleen het maken van je huiswerk. Naast vakinhoudelijke begeleiding, helpen we je ook met het leren plannen, structuren en studievaardigheden. Hoe pak ik mijn maak- en leerwerk aan? En hoe leer en werk ik effectief? Het hoofddoel van huiswerkbegeleiding is het verbeteren van je schoolprestaties en het vergroten van je zelfstandigheid. Bij de start van de huiswerkbegeleiding stellen we samen met je ouders individuele doelen op. Ieder werkt op zijn eigen manier en tempo. Oog hebben voor de ontwikkeling en het leerproces van het kind, dat is waar het bij ons om draait.

Bij ons kun je elke schoolmiddag terecht voor huiswerkbegeleiding waarin we aan de slag gaan met de dingen die jij moeilijk vindt. Onze begeleiders en vestigingscoördinator staan voor je klaar om te helpen met vragen, uitleg te geven en je leerwerk te overhoren. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen in een eigen leerlingvolgsysteem.

Bijles

Veel leerlingen hebben een specifiek vak waar ze wat meer moeite mee hebben. Heb jij dit ook en zou je graag meer grip op de stof willen? Wil je je cijfer verbeteren, loop je misschien achter met de stof of wil je met meer vertrouwen je toetsen in? Dan kan bijles van Lyceo je helpen! Samen met een zorgvuldig geselecteerde en ervaren bijlesbegeleider ga je in een één-op-één situatie aan de slag met de stof. De bijles vindt plaats in een aparte ruimte en met een ontspannen sfeer. Onze begeleiders staan klaar voor al je vragen! Voor de bijlessen werken we met strippenkaarten van 5 of 10 uur.

  • Lyceo Nieuwerkerk aan den IJssel Comenius College
  • Fresiaveld 20
  • 2914PN Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Zaïd Leklye
  • Vestigingscoördinator
+31683706577

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie