Lyceo Noordwijk – Northgo College

Noordwijk Northgo College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo zorgt voor ondersteuning door middel van huiswerkbegeleiding en bijles op het Northgo in Noordwijk. Je kan bij ons terecht vanaf de brugklas tot en met je examenjaar. Na je laatste lesuur ga je bij ons aan de slag. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 17.30 uur. Ook als je geen leerling van het Northgo bent, ben je van harte welkom om bij ons begeleiding te volgen.

Sylvia Kleijn

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Sylvia Kleijn en ik ben de vestigingscoördinator op het Northgo in Noordwijk. Mijn eerstegraads lesbevoegdheid komt goed van pas bij coördineren van huiswerkbegeleiding en bijles. Ruim 23 jaar houd ik mij bezig met het begeleiden van leerlingen. Ik doe dit met enorm veel plezier. Mijn doel is de leerlingen zodanig te stimuleren dat ze uiteindelijk zelfstandig kunnen plannen en studeren. Bewustwording van het leerproces, verantwoordelijkheidsgevoel en het vooruitzicht op een vervolgstudie, zijn zaken die daarbij aan de orde komen.

  • Lyceo Noordwijk – Northgo College
  • Duinwetering 107
  • 2203HM Noordwijk
  • Sylvia Kleijn
  • Vestigingscoördinator
+31650641413

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Noordwijk

Een enthousiast en ervaren team staat voor je klaar om je te helpen. Ons team staat garant voor een uitstekende begeleiding. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht en je wordt geholpen op de wijze die bij jou past. Samen werken we aan jouw zelfvertrouwen.

Goede en persoonlijke communicatie vinden we erg belangrijk. We zorgen ervoor dat je je thuis voelt bij ons, zodat je rustig aan je huiswerk kan werken. Je ouders worden op de hoogte gehouden van je ontwikkelingen, door middel van persoonlijke gesprekken, e-mails en ons leerlingvolgsysteem.

Ben je benieuwd? Neem gerust contact met mij op via telefoon of e-mail. We kunnen een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Op deze vestiging in Noordwijk kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Heb je moeite met plannen, of vind je leren voor een toets lastig? Bij ons ben je voor begeleiding hierbij aan het goede adres! We werken met een vast team van begeleiders, die je graag helpen. Je maakt met hen een planning voor je huiswerk en je komende toetsen. Je kan bij hen terecht voor het nakijken van je huiswerk, het overhoren van je leerwerk en het beantwoorden van je vakinhoudelijke vragen. Daarnaast helpen ze je met het verbeteren van je studievaardigheden. Je vorderingen houden we bij in ons eigen leerlingvolgsysteem, je ouders kunnen dit thuis bekijken.

Bijles

Soms heb je een vak waar je in je eentje niet helemaal uit komt, omdat je bijvoorbeeld de stof niet helemaal begrijpt, of een achterstand hebt opgelopen. Bij ons kan je terecht voor individuele bijles! Een begeleider met uitgebreide kennis van je lastige vak, zal je vragen beantwoorden. Met deze begeleider kan je ook samen oefenen en achterstanden wegwerken. Je zit in een aparte ruimte, zodat jullie zonder afleiding kunnen werken.

Basisschoolbegeleiding

Lyceo biedt op het Northgo de mogelijkheid voor basisschoolleerlingen om geholpen te worden bij rekenen, taal en studievaardigheden. Voor iedere basisschoolleerling wordt een plan van aanpak gemaakt. Ook voor leerlingen die uit het buitenland komen is de Lyceo methode bij uitstek geschikt om de aansluiting te vinden met het onderwijs in Nederland. De methode is niet alleen leerzaam, maar ook op een speelse manier opgezet, zodat het voor de leerling een leuke activiteit wordt.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie