After’s Cool Oegstgeest – Terweeweg

Oegstgeest Terweeweg – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Oegstgeest verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Terweeweg. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Celine Foekens

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op de Terweeweg in Oegstgeest zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

Heb jij nog vragen? Neem contact op!

 • After’s Cool Oegstgeest – Terweeweg
 • Terweeweg 152
 • 2341CX Oegstgeest
 • Celine Foekens
 • Vestigingsmanager
+31617711199

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Terweeweg in Oegstgeest. We bevinden ons op een prachtige locatie, namelijk een oude huisartspraktijk. Hier wordt gewerkt in huiselijke, lichte en gezellige ruimtes. De huiswerkbegeleiding op de Terweeweg is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen.

We bieden een warme en gezellige plek voor leerlingen om meer grip te krijgen op hun schoolwerk en actief te werken aan hun zelfvertrouwen en motivatie. Wij helpen de leerlingen de voor hen meest geschikte leermethodes toe te passen en leren ze zelfstandigheid aan. Alles onder begeleiding en toezicht van getrainde begeleiders. Met aandacht en veel structuur helpen we leerlingen op een positieve manier.

Bij de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Terweeweg of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • 11:00 - 14:00
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.