Lyceo Uithoorn – Alkwin Kollege

Lyceo Uithoorn– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Uithoorn verzorgt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles op het Alkwin Kollege. Doordat we in de school aanwezig zijn, hebben we makkelijk contact met docenten en mentoren. Regelmatig onderhouden wij contact met hen om jou de begeleiding te bieden die aansluit op je schoolprogramma. Je kan van maandag tot en met vrijdag, van 14.15 tot 18.00 uur bij ons terecht.

Emine Turan

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Emine Turan, als vestigingscoördinator ben ik verantwoordelijk voor de Lyceo diensten op het Alkwin Kollege. Na mijn afstuderen als pedagoog ben ik een tijd werkzaam geweest als ambulant hulpverlener. Wij focussen ons op de positieve kanten van de leerlingen, om studievaardigheden (verder) te ontwikkelen en hun kans op een succesvolle schoolloopbaan te vergroten. Daarbij wil ik, door vanuit een positief uitgangspunt te werken en succeservaringen, het zelfvertrouwen van de leerlingen te vergroten.

  • Lyceo Uithoorn – Alkwin Kollege
  • Weegbree 55
  • 1422MT Uithoorn
  • Emine Turan
  • Vestigingscoördinator
+31610803915

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Uithoorn

Bij Lyceo vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Bij de start van de huiswerkbegeleiding brengen we daarom jouw persoonlijke doelen in kaart. Hier gaan we vervolgens samen aan werken. Wij stellen als doel dat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan. Iedere leerling leert op zijn of haar eigen manier. Binnen de begeleiding van Lyceo wordt altijd gezocht naar een passende leerstrategie voor jou. Samen met het team van begeleiders zorgen wij voor een passende studieondersteuning. Hierbij wordt vooral ook de input van docenten meegenomen, waar nauw contact mee wordt onderhouden. Ons team van ervaren en geduldige begeleiders staat voor je klaar om je te motiveren en je de inhoudelijke ondersteuning te bieden die je nodig hebt!

Mocht je nog vragen hebben over de huiswerkbegeleiding of bijles? Je kan contact met mij opnemen via de mail of mijn telefoonnummer. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen en bespreken welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Op deze vestiging in Uithoorn kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Binnen de huiswerkbegeleiding leren we je studievaardigheden aan, waar je gedurende jouw gehele schoolperiode profijt van zult hebben. Denk hierbij aan het beter leren plannen, structureren en het aanleren van studievaardigheden.
Wij bieden tijdens de huiswerkbegeleiding een rustig lokaal waar je zonder afleiding je maakwerk kunt maken en jouw leerwerk kunt voorbereiden. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk altijd overhoord. De begeleiding vindt plaats in kleine groepen; zo blijft de begeleiding persoonlijk en intensief. Naast het serieuze werk vinden we ontspanning ook belangrijk. Dit doen we door in de pauze leuke en interactieve activiteiten of spellen te doen, want even ontspannen is ook belangrijk!
Regelmatig vinden er contactmomenten met je ouders plaats om jouw vorderingen en persoonlijke doelen te evalueren. Bij Lyceo werken wij bovendien met een eigen digitaal leerlingvolgsysteem, zodat ouders jouw ontwikkeling gewoon dagelijks thuis kunnen volgen.

Bijles

Heb je moeite met een specifiek vak en uitleg nodig op een rustig tempo? Bijles van Lyceo biedt de uitkomst! De bijles vindt plaats in een één op één setting in een lokaal dat tijdens de bijles alleen door jou en de bijles begeleider wordt gebruikt. Ons team van begeleiders bestaat uit hoogopgeleide studenten, die uitblinken in meerdere vakgebieden. Ze helpen je met het beter begrijpen en organiseren van jouw leer- en maakwerk en geven ze handige tips voor het specifieke vak mee.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie