Lyceo Velsen-Zuid – Gymnasium Felisenum

Gymnasium Felisenum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Gymnasium Felisenum kan je huiswerkbegeleiding en bijles van Lyceo volgen op je eigen school. Na de reguliere lessen ga je op een rustige plek in school aan de slag met ondersteuning van begeleiders. Voor een kleine vraag over de stof tot de zoektocht naar de meest efficiënte manier van leren helpen we je graag op weg. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Demi Sanchez Y Olid

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Demi Sanchez y Olid en de vestigingscoördinator voor Lyceo op het Gymnasium Felisenum in Velsen-Zuid. Ik heb de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond, waarbij ik kennis heb gemaakt met het ondersteunen en begeleiden van mensen die hulp nodig hebben. Bij Lyceo zorgen wij samen met de begeleiders voor de juiste begeleiding en ondersteuning, zodat de leerling zich op een veilige en positieve manier kan ontwikkelen. Daarnaast onderhouden we goed contact met de ouders, zodat ook zij op de hoogte worden gehouden van de ontwikkeling van hun kind.

 • Lyceo Velsen-Zuid – Gymnasium Felisenum
 • Van Hogendorplaan 2
 • 1981EE Velsen-Zuid
 • Demi Sanchez Y Olid
 • Vestigingscoördinator
+31682060880

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Velsen-Zuid

Het Gymnasium Felisenum is een school waarmee Lyceo al een aantal jaar samenwerkt. Zo hebben er de afgelopen jaren verschillende Lyceo examentrainingen en lentescholen plaats gevonden op de school. Door de goede samenwerking met de school krijgen leerlingen optimale kansen in de huiswerkbegeleiding en bijles om maximaal te presteren. De lijnen met de school zijn kort waardoor een compleet pakket van ondersteuning indien noodzakelijk mogelijk is.

Een ander uniek feit aan deze locatie is dat we werken met veel oud-leerlingen van de school. Zij zijn inmiddels bij ons aangesloten als begeleider en willen graag iets terug doen voor de school waarop ze zelf het onderwijs gevolgd hebben. Zij snappen als geen ander welke vaardigheden noodzakelijk zijn om de schoolcarrière goed voort te kunnen zetten of af te sluiten.

Let op: Deze vestiging van Lyceo is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Gymnasium Felisenum. De dichtstbijzijnde vestiging vanaf het Gymnasium Felisenum waarbij leerlingen van andere scholen welkom zijn, is Het Schoter in Haarlem.

Openingstijden

 • 14:10 - 17:15
 • 14:10 - 17:15
 • 14:10 - 17:15
 • 14:10 - 17:15
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Net het kleine zetje, of juist een intensieve ondersteuning bij het leren kunnen in heel veel gevallen een verschil betekenen in je uiteindelijke schoolprestaties. Met de ondersteuning in de huiswerkbegeleiding willen we hier graag bij helpen. Door het aanleren of verscherpen van verschillende studievaardigheden word je zelfstandiger in het leerproces en krijg je meer zelfvertrouwen in het leren.

  Bijles

  Dat ene vak waar de voldoende maar niet bij wil vallen. Daarvoor is vooral de bijles raadzaam. In de bijles ga je één-op-één in op de stof met een gespecialiseerde begeleider in dat vak. In de bijles wordt op het tempo gewerkt dat bij jou past en worden ook nog tips mee gegeven wat een effectieve manier is om de stof te leren voor een toets. Moeilijke vakken worden hierdoor weer leuk.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie