Lyceo Velsen-Zuid – Gymnasium Felisenum

Gymnasium Felisenum – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Velsen-Zuid biedt Lyceo vanaf september 2018 Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Mijn naam is Sander Jansen en sinds 2016 actief als vestigingscoördinator bij Lyceo. In de afgelopen jaren heb ik samen met mijn team al een groot aantal leerlingen ondersteunt bij het behalen van een diploma of overgang naar het volgende schooljaar. Iedere leerling heeft een leerstrategie die bij hem of haar past en wij helpen deze te vinden. Door persoonlijke aandacht geven we de leerling vertrouwen in eigen kunnen, om het schoolwerk weer zelfstandig op te pakken.

 

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op Het Hooghuis wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Let op: deze vestiging opent in september 2018!

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Let op: deze vestiging opent in september 2018!

  • Lyceo Velsen-Zuid – Gymnasium Felisenum
  • Van Hogendorplaan 2
  • 1981EE Velsen-Zuid
  • Sander Jansen
  • Vestigingscoördinator
+31683703659

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie