Lyceo Velsen-Zuid – Gymnasium Felisenum

Gymnasium Felisenum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Gymnasium Felisenum kan je huiswerkbegeleiding en bijles van Lyceo volgen op je eigen school. Na de reguliere lessen ga je op een rustige plek in school aan de slag met ondersteuning van begeleiders. Voor een kleine vraag over de stof tot de zoektocht naar de meest efficiënte manier van leren helpen we je graag op weg. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Elisa van Gent

Vestigingsmanager

Mijn naam is Elisa van Gent en ik ben de Vestigingsmanager in Velsen-Zuid, op het Gymnasium Felisenum, waar ik vier dagen per week aan de zelfredzaamheid van leerlingen bouw. Want weten hoe je leert en je eigen sterke kanten leren kennen, zijn twee belangrijke vaardigheden die je je eigen kunt maken: je hebt er de rest van je leven profijt van! Bovendien maakt het alles een stuk plezieriger, en kom je een heel eind met een goede dosis positiviteit.

 • Lyceo Velsen-Zuid – Gymnasium Felisenum
 • Van Hogendorplaan 2
 • 1981EE Velsen-Zuid
 • Elisa van Gent
 • Vestigingsmanager
+31621446085

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Velsen-Zuid

Het Gymnasium Felisenum is een school waarmee Lyceo al een aantal jaar samenwerkt. Zo hebben er de afgelopen jaren verschillende Lyceo examentrainingen en lentescholen plaats gevonden op de school. Door de goede samenwerking met de school krijgen leerlingen optimale kansen in de huiswerkbegeleiding en bijles om maximaal te presteren. De lijnen met de school zijn kort waardoor een compleet pakket van ondersteuning indien noodzakelijk mogelijk is.

Een ander uniek feit aan deze locatie is dat we werken met veel oud-leerlingen van de school. Zij zijn inmiddels bij ons aangesloten als begeleider en willen graag iets terug doen voor de school waarop ze zelf het onderwijs gevolgd hebben. Zij snappen als geen ander welke vaardigheden noodzakelijk zijn om de schoolcarrière goed voort te kunnen zetten of af te sluiten.

Let op: Deze vestiging van Lyceo is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Gymnasium Felisenum. De dichtstbijzijnde vestiging vanaf het Gymnasium Felisenum waarbij leerlingen van andere scholen welkom zijn, is Het Schoter in Haarlem.

Openingstijden

 • 14:10 - 17:15
 • 14:10 - 17:15
 • 14:10 - 17:15
 • 14:10 - 17:15
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Net het kleine zetje, of juist een intensieve ondersteuning bij het leren kunnen in heel veel gevallen een verschil betekenen in je uiteindelijke schoolprestaties. Met de ondersteuning in de huiswerkbegeleiding willen we hier graag bij helpen. Door het aanleren of verscherpen van verschillende studievaardigheden word je zelfstandiger in het leerproces en krijg je meer zelfvertrouwen in het leren.

  Bijles

  Dat ene vak waar de voldoende maar niet bij wil vallen. Daarvoor is vooral de bijles raadzaam. In de bijles ga je één-op-één in op de stof met een gespecialiseerde begeleider in dat vak. In de bijles wordt op het tempo gewerkt dat bij jou past en worden ook nog tips mee gegeven wat een effectieve manier is om de stof te leren voor een toets. Moeilijke vakken worden hierdoor weer leuk.