Lyceo Haarlem – Claus Sluterweg

Haarlem Claus Sluterweg – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Haarlem verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Claus Sluterweg. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Pascal Kist

Vestigingsmanager

Mijn naam is Pascal Kist en ik ben werkzaam als Vestigingsmanager op de Claus Sluterweg. Ik volg naast mijn werk bij Lyceo een lerarenopleiding en kan alle theorie meteen in de praktijk toepassen in mijn rol op het Mendelcollege. Onze werkwijze is daarom dan ook om voor iedere leerling persoonlijke doelen te stellen; iedere leerling is uniek en heeft baat bij persoonlijke aandacht en een persoonlijk plan. Samen met het team van begeleiders bieden wij een fijne leeromgeving, waarin we werken aan het zelfvertrouwen en de studievaardigheden om de schoolresultaten te verbeteren!

 

 • Lyceo Haarlem – Claus Sluterweg
 • Claus Sluterweg 309
 • 2012WS Haarlem
 • Pascal Kist
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Claus Sluterweg in Haarlem. Hierbij kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

We bevinden ons op de eerste verdieping van een prachtig pand (De Houtwachters) in het Haarlemmerhoutkwartier aan de rand van Heemstede. Hier werken we in grote, sfeervolle ruimtes waar veel licht naar binnen komt. Wij verzorgen dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, remedial teaching en trainingen. Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom bij ons voor warme, positieve en professionele ondersteuning. Scholen in de buurt van onze vestiging zijn onder andere: het Coornhert Lyceum, Lyceum Sancta Maria, Haemstede-Barger Mavo, het Eerste Christelijk Lyceum en Atheneum College Hageveld.

Voor meer informatie over de Claus Sluterweg of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.