Huiswerkbegeleiding Heemstede

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Heemstede?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Heemstede halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Heemstede?

Kom jij uit de omgeving Heemstede Centrum, Heemsteedse Dreef, Oude Dorp, Zandvoortselaan en Berkenrode, Geleerdenbuurt of Rivierenbuurt en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Heemstede. Deze locatie is gevestigd op de Zandvoortselaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Atheneum College Hageveld en HBM.

Persoonlijke studiebegeleiding

Begint iemand net met huiswerkbegeleiding? Dan beginnen we vaak met een aantal dagen per week. Deze dagen zijn er om te leren plannen en in alle rust het huiswerk te maken. Heb je hulp nodig? Dan zijn de begeleiders er voor je. Met het leerlingvolgsysteem HOMi zie je tijdens het huiswerkbegeleiding precies wat er gebeurt. Elke dag wordt afgesloten met een dagelijks rapport waarin wordt weergegeven wat er is gebeurd, wat goed is gegaan en wat beter kan.

Welke pluspunten zitten er aan huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Onze begeleiders richten zich op het aanleren van studievaardigheden via onze leermethode. De belangrijkste leervaardigheden zijn:

● Plannen,
● Structuur,
● Herhalen en
● Reflecteren.

We helpen bij het voorbereiden en opvolgen van toetsen en leren uw kind zelfstandig en gestructureerd te werken.

Ervaringen van leerlingen of ouders

Hoi, ik wil jullie even bedanken voor de afgelopen jaren bij de huiswerkbegeleiding. Het heeft mij erg geholpen om consistentie uit school te halen en dat waardeer ik heel erg dus nogmaals bedankt voor de ondersteuning.

Thomas (4 HAVO)