Lyceo Voorburg – Gymnasium Novum

Lyceo Voorburg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Gymnasium Novum in Voorburg en hier verzorgen we de huiswerkbegeleiding en bijles. Hier kan je vanaf 14.00 uur terecht om op een fijne plek aan de slag te gaan. Wij houden contact met mentoren en docenten in de school, om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden. Met ons leerlingvolgsysteem blijven jij en je ouders altijd op de hoogte. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur geopend.

Let op: onze diensten zijn alleen toegankelijk voor leerlingen van het Gymnasium Novum.

 

Tom Schils

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Tom Schils en ik ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Gymnasium Novum in Voorburg. Gedurende mijn studie geschiedenis heb ik bijles en studiebegeleiding gegeven aan leerlingen van allerlei soorten scholen en achtergronden. Door deze ervaring heb ik geleerd dat iedereen op zijn eigen manier kennis tot zich neemt. Ik zorg er samen met mijn begeleiders voor dat wij een persoonlijke aanpak gebruiken die écht bij jou past, waardoor je het zelfvertrouwen krijgt om je schooltijd op een fijne manier te voltooien.

  • Lyceo Voorburg – Gymnasium Novum
  • Aart van der Leeuwkade 1
  • 2274KX Voorburg
  • Tom Schils
  • Vestigingscoördinator
+31658966771

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Voorburg

Bij de begeleiding op het Gymnasium Novum vinden we het belangrijk dat iedereen een veilige plek heeft om zichzelf te kunnen zijn. Iedere leerling is anders, en iedere leerling leert ook anders. Het is voor ons belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te groeien, en steeds zelfstandiger met je huiswerk aan de gang kan gaan. Doordat we veel persoonlijke aandacht bieden, kunnen we altijd zien hoe je aan het groeien bent. Voor ons is de prioriteit dat jij uiteindelijk zelfstandig verder gaat met goede studievaardigheden, waar je je hele leven lang nog profijt van gaat hebben.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail! Dan gaan we samen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou en je ouders kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Huiswerkbegeleiding

Bij Lyceo op Gymnasium Novum werken we altijd in groepen van ongeveer zeven leerlingen per begeleider, waardoor je bij het maken van je huiswerk veel aandacht krijgt van onze begeleiders. We streven ernaar dat je vaardigheden aanleert waar je de rest van je leven iets aan hebt. Zo ben je niet alleen bezig met het opgegeven huiswerk, maar ben je het ook aan het plannen en structureren. Wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel en veel zelfvertrouwen aan het werk kan. We maken samen een persoonlijk ontwikkelplan, en zorgen dat je met een duidelijke planning en structuur aan het werk kan. Met ons leerlingvolgsysteem kunnen jij en je ouders je vorderingen bijhouden.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je begeleiding bij een vak dat je extra lastig vindt. Onze professionele begeleiders helpen je met de lesstof en je huiswerk, en je al je vragen bij hem of haar kwijt. Ook geven de begeleiders handige tips waardoor je een goede basis opbouwt voor het vak. Je krijgt hier de persoonlijke aandacht die je ontzettend vooruit helpt bij die lastige vakken. Je bijlessen worden in een vertrouwde omgeving op school gegeven. Je wordt gekoppeld aan een begeleider die veel kennis heeft van het vak en ook is geselecteerd op zijn of haar sociale vaardigheden. Zo kan je op een fijne, rustige plek aan de slag. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en kunnen je schoolprestaties enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie