PIOS Weesp Middenstraat

PIOS Weesp Middenstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou in de buurt

Onze vestiging in het oude centrum van Weesp is een rustige plek om te leren. Tijdens de huiswerkbegeleiding of bijles staat een positieve benadering centraal, waardoor leerlingen meer zelfvertrouwen krijgen. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Tom Kraakman

Vestigingsmanager

Op de PIOS locatie in Weesp staat een team van enthousiaste, ervaren begeleiders klaar voor de leerlingen. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

Heeft u vragen? Neem contact op!

 • PIOS Weesp Middenstraat
 • Middenstraat 31
 • 1381XA Weesp
 • Tom Kraakman
 • Vestigingsmanager
0294-22 41 51

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Weesp

De studiebegeleiding onderbouw wordt van maandag t/m vrijdag gegeven tussen 14.00 en 18.00 uur. Leerlingen kunnen tussen 14.00 en circa 15.30 uur binnenlopen en gaan dan in onze studieruimte aan de slag. De begeleiding duurt maximaal 2,5 uur met tussendoor een korte pauze.

Voor de bovenbouwleerlingen hebben wij van maandag t/m donderdag de begeleiding per vakgebied georganiseerd. De avondbegeleiding start om 18.30 uur.

Voor vragen kan je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken en leren is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Bij huiswerkbegeleiding krijg je niet alleen de ruimte om huiswerk te maken en hier direct vragen over te stellen, maar krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Daardoor leer je beter plannen en leren. De begeleiders staan voor je klaar om je huiswerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. In de huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal.

  Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je plannen en kun je vragen stellen over de leerstof. Naast vragen stellen over de leerstof kun je bij ons natuurlijk ook terecht met vragen over leren leren! Hoe pak ik deze stof nou aan? We vinden het belangrijk dat je weer met vertrouwen aan de slag kan. Door op een laagdrempelige manier contact te maken en structuur te bieden kunnen we je goed begeleiden.

  Meld je aan voor een intake-gesprek of vraag een informatiepakket aan!

  Bijles

  Vind je een specifiek vak moeilijk? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Bijles is dan de uitkomst. Ons team bestaat uit ervaren begeleiders die aan strenge criteria zijn onderworpen en een ruime kennis hebben van één of meerdere vakken. Je kunt al je vragen over je lastige vak aan deze begeleider stellen. De individuele begeleiding bestaat uit een uur één-op-één begeleiding. Je krijgt dus de volle aandacht! Tussentijds wordt er geëvalueerd en na elke bijles evalueren we de bijles in ons eigen leerlingvolgsysteem.