Lyceo Wolvega – Linde College

Wolvega Linde College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Wolvega verzorgen we sinds januari 2018 de huiswerkbegeleiding op het Linde College. We bieden je een rustige en vertrouwde plek waar je kunt werken aan je huiswerk, planning en het leren voor toetsen. Omdat wij binnen de school zijn gevestigd, kunnen we snel contact hebben met mentoren en docenten. De begeleider gaat persoonlijk met je in gesprek en ondersteunt je met het behalen van betere resultaten op school. De vestiging is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.30 uur  – 17.30 uur.

Zerina Breuker

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Zerina Breuker en ik ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor alle Lyceo diensten op het Linde College. In mijn opleiding tot orthopedagoog heb ik veel ervaring opgedaan in zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Deze ervaringen zet ik veelvuldig in als vestigingscoördinator om leerlingen passende begeleiding te kunnen bieden. Samen met de leerling, de school en natuurlijk u, werken we naar een situatie waarin de leerling de beste versie van zichzelf kan worden.

  • Lyceo Wolvega – Linde College
  • Drafsportlaan 22
  • 8472AS Wolvega
  • Zerina Breuker
  • Vestigingscoördinator
+31613646586

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Wolvega

De vestiging bevindt zich binnen de deuren van het Linde College. Hier wordt huiswerkbegeleiding aangeboden met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Er is een vaste begeleider met begeleiding voor studievaardigheden en coaching. Hierdoor kun je al je vragen stellen aan een vetrouwd persoon die jou kent. Na een gesprek en wat drinken en een koekje ga je aan de slag met de planning, huiswerk en leerwerk voor toetsen. Daarnaast is er ruimte voor het bespreken van toetsen (in overleg met je docent/mentor) en kun je daardoor beter werken aan je leerdoelen. Tenslotte zullen we wekelijks in een online logboek je ontwikkelingen bijhouden, zodat ook je ouders kunnen zien hoe de begeleiding verloopt. Niet alleen je cijfers zullen verbeteren, maar ook je motivatie en je zelfvertrouwen zullen toenemen. Met de handvatten die we je bieden zul je steeds zelfstandiger huiswerk maken en leren op jouw manier.

Wil je meer informatie of kennis maken? Neem gerust contact op per mail of telefoon.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor de leerlingen van het Linde College.

Huiswerkbegeleiding

De vestiging bevindt zich binnen de deuren van het Linde College. Hier wordt huiswerkbegeleiding aangeboden met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, eigen inbreng en het benutten van je kwaliteiten. Er is een vaste begeleider met begeleiding voor studievaardigheden en coaching. Hierdoor kun je al je vragen stellen aan een vertrouwd persoon die jou kent. Na een gesprek en wat drinken en een koekje ga je aan de slag met de planning, huiswerk en leerwerk voor toetsen. Daarnaast is er ruimte voor het bespreken van toetsen (in overleg met je docent/mentor) en kun je daardoor beter werken aan je leerdoelen. Ten slotte zullen we wekelijks in een online logboek je ontwikkelingen bijhouden, zodat ook je ouders kunnen zien hoe de begeleiding verloopt. Niet alleen je cijfers zullen verbeteren, maar ook je motivatie en je zelfvertrouwen zullen toenemen. Met de handvatten die we je bieden zul je steeds zelfstandiger huiswerk maken en leren op jouw manier.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie