Lyceo Wolvega – Linde College

Wolvega Linde College – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Wolvega verzorgen we sinds januari 2018 de huiswerkbegeleiding op het Linde College. We bieden je een rustige en vertrouwde plek waar je kunt werken aan je huiswerk, planning en het leren voor toetsen. Omdat wij binnen de school zijn gevestigd, kunnen we snel contact hebben met mentoren en docenten. De begeleider gaat persoonlijk met je in gesprek en ondersteunt je met het behalen van betere resultaten op school. De vestiging is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.30 uur  – 17.30 uur.

Mijn naam is Caren van Triest en ik ben als vestigingscoördinator en huiswerkbegeleider verantwoordelijk voor alle diensten op onze Lyceo-vestiging op het Linde College. Na de Pabo ben ik de master gaan volgen voor speciale leerbehoeften. Daarnaast heb ik een cursus gevolgd over coaching met gedragsproblematiek in combinatie met leren. Ik heb veel ervaring opgedaan met het geven van persoonlijke bijles en coaching onder het motto: “Als we leerlingen gelijk willen behandelen, zullen we ze op verschillende wijzen moeten aanpakken”.

Over deze locatie

De vestiging bevindt zich binnen de deuren van het Linde College. Hier wordt huiswerkbegeleiding aangeboden met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Er is een vaste begeleider met begeleiding voor studievaardigheden en coaching. Hierdoor kun je al je vragen stellen aan een vetrouwd persoon die jou kent. Na een gesprek en wat drinken en een koekje ga je aan de slag met de planning, huiswerk en leerwerk voor toetsen. Daarnaast is er ruimte voor het bespreken van toetsen (in overleg met je docent/mentor) en kun je daardoor beter werken aan je leerdoelen. Tenslotte zullen we wekelijks in een online logboek je ontwikkelingen bijhouden, zodat ook je ouders kunnen zien hoe de begeleiding verloopt. Niet alleen je cijfers zullen verbeteren, maar ook je motivatie en je zelfvertrouwen zullen toenemen. Met de handvatten die we je bieden zul je steeds zelfstandiger huiswerk maken en leren op jouw manier.

Wil je meer informatie of kennis maken? Neem gerust contact op per mail of telefoon.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor de leerlingen van het Linde College.

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op het Linde College wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

  • Lyceo Wolvega – Linde College
  • Drafsportlaan 22
  • 8472AS Wolvega
  • Caren Triest
  • Vestigingscoördinator
+31613646586

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie