Lyceo Zoetermeer – Oranje Nassau College

Lyceo Zoetermeer – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt op het Oranje Nassau College Parkdreef begeleiding voor de leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Bij deze ondersteuning staat het aanleren van studievaardigheden centraal en begrijpen we dat iedere leerling een individuele manier van werken heeft. Je kan direct vanuit je laatste lesuur door naar de huiswerkbegeleiding. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.15 tot 17.30 uur geopend. We maken gebruik van een lokaal op de begane grond, in een rustige hoek, zodat er zo weinig mogelijk afleiding is. Er is ook ruimte voor één op één begeleiding, we bieden ook bijles aan.

Lisette Schouten

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Lisette Schouten en ik ben de vestigingscoördinator van het Oranje Nassau College. Ik heb mijn bachelor Media en Entertainment Management behaald en tijdens mijn studie gaf ik graag volleybaltraining aan de jeugd bij mijn lokale club. Nu kunt u bij mij terecht met vragen over begeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen van Lyceo op het ONC. De leerling staat centraal en wij werken aan de hand van een persoonlijke aanpak. Schroom dus niet en neem vooral contact met mij op!

  • Lyceo Zoetermeer – Oranje Nassau College
  • Parkdreef 282
  • 2724EZ Zoetermeer
  • Lisette Schouten
  • Vestigingscoördinator
+31630038945

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zoetermeer

In de huiswerkbegeleiding ondersteunen we leerlingen die extra hulp kunnen gebruiken bij het leren, maken, plannen en organiseren van hun schoolwerk. Daarnaast zijn we er om al je vragen over je huis- en leerwerk te beantwoorden. Dit kan ook in de vorm van bijlessen. We creëren de ideale plek om je te kunnen concentreren en samen met de begeleiders toe te werken naar het beste resultaat. Voor je start is er een intakegesprek waarin we met jou en je ouders gaan kijken hoe we je het beste kunnen ondersteunen en hoe we dit het beste kunnen inplannen in je rooster. Zo doe je (bijna) al je huiswerk op school en is er thuis meer tijd over voor je hobby’s! Omdat de huiswerkbegeleiding op school wordt gegeven kunnen we gemakkelijk contact opnemen met docenten of mentoren. Zo vormen we samen een team om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles, kan je contact met mij opnemen via de e-mail of telefoon. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken. Naast de huiswerkbegeleiding en bijlessen bieden we op het Oranje Nassau College ook coaching en examentrainingen. Benader mij gerust voor meer informatie!

Op deze vestiging in Zoetermeer kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

In de huiswerkbegeleiding zetten we ons in om jou te helpen met plannen, leren en het organiseren van je huiswerk. We kijken vooruit en sluiten aan bij jouw persoonlijke situatie. Waar liggen jouw ontwikkelpunten en waar ben je juist heel goed in? Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk wordt overhoord. De begeleiders zullen actief rondlopen om iedereen te helpen en je kunt altijd met je vragen bij hen terecht. Tevens gaan wij ook aan de slag met jouw aandachtsvakken, door middel van het extra oefenen van opdrachten, woordjes en vroegtijdig beginnen met het maken van samenvattingen. We helpen je je doelen te bereiken. Samen werken we met jou naar zelfstandigheid toe.

Bijles

Wil je de lesstof beter begrijpen? Wil je een goede uitleg van een deskundig persoon die de tijd neemt om de stof stap voor stap uit te leggen? Wil je betere cijfers halen voor een vak dat je erg lastig vindt? Dan kunnen wij je helpen door middel van bijlessen op het ONC! Door het bieden van actieve en persoonlijke één-op-één begeleiding helpen wij jou het beste uit jezelf te halen en ambities waar te maken. Bij onze ervaren begeleiders kan je met al je vragen terecht.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie