Lyceo Zutphen – Het Stedelijk

Het Stedelijk – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd in het Stedelijk Zutphen. Dit heeft als voordeel dat je als leerling van het Stedelijk op school kunt blijven om aan je huiswerk te werken tijdens de huiswerkbegeleiding of bijles te volgen. Daarnaast kan Lyceo op deze manier samenwerken met de medewerkers van het Stedelijk, en is er goed contact met mentoren. Hierdoor kunnen wij voor iedere leerling begeleiding op maat bieden. Maandag t/m vrijdag geopend van 14.00-18.00 uur.

Selma Rossel

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Selma Rossel en ik ben vestigingscoördinator in Zutphen. Door mijn opleiding pedagogiek heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen in alle leeftijden. Ik vind persoonlijke aandacht, positiviteit en een goede communicatie essentieel voor een goede samenwerking. Met de nadruk op persoonlijke gesprekken en het delen van succesmomenten, krijgen leerlingen de ruimte om zich te ontwikkelen. Samen met de begeleiders wil ik het beste uit de leerlingen halen!

  • Lyceo Zutphen – Het Stedelijk
  • Isendoornstraat 3
  • 7201NJ Zutphen
  • Selma Rossel
  • Vestigingscoördinator
+31683704392

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zutphen

Bij ons ben je dagelijks tussen 14.00 en 18.00 uur welkom in één van onze lokalen, waar dagelijks de huiswerkbegeleiding en bijlessen plaatsvinden. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je in kleine groepjes van maximaal 7 leerlingen begeleid, tijdens een bijles word je individueel geholpen met je vragen over één vak. Wij helpen je met jouw vragen en leren je studievaardigheden die bij jou passen en verder helpen. Door succeservaringen op te doen, neemt je zelfvertrouwen toe en groeit je zelfstandigheid.
Onze begeleiding is voor alle leerlingen toegankelijk, ook wanneer je niet op het Stedelijk zit.
Ben je benieuwd? Neem dan gerust contact met mij op via de gegevens op deze pagina!

 

Selma Rossel
Assistent-vestigingscoördinator

Op deze locatie in Zutphen kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Zoveel vakken, en nog meer huiswerk! Hoe pak je dat aan? Tijdens de huiswerkbegeleiding van Lyceo leer je studievaardigheden, plannen en overzicht houden. De begeleiders controleren je huiswerk en overhoren je bijvoorbeeld voor een toets. Uiteraard kun je altijd met vragen bij hen terecht. Samen met de begeleiders werk je aan je persoonlijke doelen.

Bijles

Tijdens de bijles word je individueel geholpen met de stof van een specifiek vak. Samen met je begeleider behandel je de stof en bereid je je voor op de toetsen. Tijdens de bijles krijg je veel uitleg van de begeleider van Lyceo. Samen met je begeleider ga je ervoor! Samen werk je naar succes, waardoor je kennis zal groeien. Hierdoor sta je zelfverzekerder in je schoenen en ben jij straks klaar voor dat proefwerk! In overleg kiezen we een geschikt moment voor de bijles.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie