Lyceo Zutphen – Het Stedelijk

Het Stedelijk – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd in het Stedelijk Zutphen. Dit heeft als voordeel dat je als leerling van het Stedelijk op school kunt blijven om aan je huiswerk te werken. Daarnaast kan Lyceo op deze manier nauw samenwerken met de medewerkers van het Stedelijk en is er goed contact met mentoren. Hierdoor wordt er begeleiding op maat geboden.

Mick Maarschalkerweerd

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Mick Maarschalkerweerd en ik ben vestigingscoördinator van Lyceo op het Stedelijk in Zutphen. Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening wilde ik voor leerlingen het verschil kunnen maken, en deze mogelijkheid is er bij Lyceo. Dit verschil maak ik samen met de leerling door middel van persoonlijke aandacht voor de leerling. Daarnaast geef ik samen met de begeleiders niet alleen aandacht aan het resultaat, maar ook aan de weg er naar toe. Deze weg blijkt vaak leerzamer te zijn dan aanvankelijk gedacht. Wanneer wij deze weg in goede samenhang met ouders, docenten en andere betrokkenen inslaan, komt de leerling het best tot zijn of haar recht.

  • Lyceo Zutphen – Het Stedelijk
  • Isendoornstraat 3
  • 7201NJ Zutphen
  • Mick Maarschalkerweerd
  • Vestigingscoördinator
+31683704392

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zutphen

Tussen 14.00 en 18.00 uur zijn de leerlingen welkom in het grote klaslokaal, waar dagelijks de huiswerkbegeleiding en bijles plaatsvindt. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je in kleine groepjes van maximaal 7 leerlingen begeleid, met een bijles word je individueel geholpen. We helpen je met je vragen en leren je studievaardigheden die bij jou passen. Door succeservaringen op te doen, neemt je zelfvertrouwen toe en groeit je zelfstandigheid.
De diensten van Lyceo in Zutphen zijn voor alle leerlingen toegankelijk, ook als je niet op het Stedelijk zit.

Ben je benieuwd? Neem dan gerust contact met mij op! Ik ben bereikbaar per telefoon of per e-mail.

 

Op deze locatie in Zutphen kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Zoveel vakken, en nog meer huiswerk! Hoe pak je dat aan? Tijdens de huiswerkbegeleiding van Lyceo leer je studievaardigheden, plannen en overzicht houden. De begeleiders controleren je huiswerk en overhoren je bijvoorbeeld voor een toets. Uiteraard kun je altijd met vragen bij hen terecht. Samen met de begeleiders werk je aan je persoonlijke doelen.

Bijles

Tijdens de bijles word je individueel geholpen met de stof van een specifiek vak. Samen met je begeleider behandel je de stof en bereid je je voor op de toetsen. Tijdens de bijles krijg je veel uitleg van de begeleider van Lyceo. Samen met je begeleider ga je ervoor! Samen werk je naar succes, waardoor je kennis zal groeien. Hierdoor sta je zelfverzekerder in je schoenen en ben jij straks klaar voor dat proefwerk! In overleg kiezen we een geschikt moment voor de bijles.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie