Werken bij Lyceo in Amsterdam en omgeving

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren.

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren. Dagelijks werken we met meer dan driehonderd collega’s in de klas én op het kantoor in Leiden samen aan ons belangrijkste doel: we leren leerlingen leren. Om zo veel mogelijk kinderen te kunnen helpen, groeien we snel, en jij krijgt alle ruimte om met ons mee te groeien. Want hoe beter we samen worden, hoe meer we kunnen bereiken.

Vestigingsmanager Amstelveen

Ben jij die enthousiaste en getalenteerde collega die dagelijks het verschil wil maken voor onze leerlingen in Amstelveen? Ieder kind leert anders. Sommige leerlingen hebben wat extra aandacht nodig. Daarom komen ze na hun laatste les naar de huiswerkbegeleiding op jouw vestiging. Als vestigingsmanager ben je er voor de leerlingen, ouders, begeleiders en de school.

Assistent-vestigingsmanager

Op onze eigen vestiging in Amstelveen hebben wij plek voor een enthousiaste, gedreven en getalenteerde assistent-vestigingsmanager die dagelijks het verschil wil maken voor onze leerlingen. Iemand zoals jij?

Student-begeleiders

In Amsterdam en omgeving zijn we ook op zoek naar studenten die onze leerlingen willen begeleiden. Bijles of examentraining geven, helpen met huiswerkbegeleiding, surveilleren of werken op een school als Onderwijsheld.

Hier wil ik meer over weten!

Samen ontdekken of deze baan bij jouw kennis, vaardigheden en ambities past? We staan altijd open voor een kwartiertje (video)bellen om je vragen weg te nemen. Je bereikt recruiters Mark, Melissa en Peggy via 071 790 00 56 of recruitment@lyceo.nl.

Wil je weten wat huidige vestigingsmanagers van hun baan vinden? Bekijk dan de onderstaande video, waarin vestigingsmanager Luke je meeneemt in haar dag.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe. Die bekijken we binnen drie werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek?

Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s! Een meeloopdag op de vestiging kan deel van de procedure zijn. Wil je weten hoe het er bij een vestigingsmanager aan toe gaat? Dan kan je de video hieronder van vestigingsmanager Luke bekijken.