Werken bij Lyceo in Amsterdam en omgeving

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren.

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren. Dagelijks werken we met meer dan driehonderd collega’s in de klas én op het kantoor in Leiden samen aan ons belangrijkste doel: we leren leerlingen leren. Om zo veel mogelijk kinderen te kunnen helpen, groeien we snel, en jij krijgt alle ruimte om met ons mee te groeien. Want hoe beter we samen worden, hoe meer we kunnen bereiken.

Vestigingsmanager hub Amsterdam

Wij hebben plek voor een enthousiaste, gedreven en getalenteerde vestigingsmanager die dagelijks het verschil wil maken voor onze leerlingen. Iemand zoals jij?
Samen met de assistent vestigingsmanager ben jij het vaste aanspreekpunt voor zowel ouders/verzorgers, leerlingen en de school. Leerlingen kunnen het hele jaar bij ons terecht voor extra ondersteuning, ook tijdens de schoolvakanties.

Assistent vestigingsmanager Amstelveen

Wil jij dagelijks impact maken op het leven van middelbare scholieren? In Amstelveen zoeken wij iemand die de vestigingsmanager wil ondersteunen in de dagelijkse taken. Samen zijn jullie het vaste aanspreekpunt voor zowel ouders/verzorgers, leerlingen en de verschillende scholen.

Vestigingsmanager Amsterdam

Ben jij die enthousiaste en getalenteerde collega die dagelijks het verschil wil maken voor onze leerlingen? Op de vestiging vindt na schooltijd aanvullende begeleiding plaats, zoals huiswerkbegeleiding of bijles. Als vestigingsmanager sta je, om dat een succes te maken, in contact met de leerlingen, ouders/verzorgers en begeleiders.

Student-begeleiders

In Amsterdam zijn we ook op zoek naar studenten die onze leerlingen willen begeleiden. Bijles of examentraining geven, helpen met huiswerkbegeleiding, surveilleren of werken op een school als Onderwijsheld.

Hier wil ik meer over weten!

Samen ontdekken of deze baan bij jouw kennis, vaardigheden en ambities past? We staan altijd open voor een kwartiertje (video)bellen om je vragen weg te nemen. Je bereikt recruiters Mark, Melissa en Peggy via 071 790 00 56 of recruitment@lyceo.nl.

Wil je weten wat huidige vestigingsmanagers van hun baan vinden? Bekijk dan de onderstaande video, waarin vestigingsmanager Luke je meeneemt in haar dag.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe. Die bekijken we binnen drie werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek?

Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s! Een meeloopdag op de vestiging kan deel van de procedure zijn. Wil je weten hoe het er bij een vestigingsmanager aan toe gaat? Dan kan je de video hieronder van vestigingsmanager Luke bekijken.