Bijbaan bij Lyceo

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren

Wil jij maatschappelijke impact maken en op een flexibele manier kunnen werken? Dan is een bijbaan bij Lyceo de perfecte match. Je gaat aan de slag met leerlingen uit het basis- of middelbaar onderwijs. Of het nu gaat om een leerachterstand wegwerken of bijspijkeren in specifieke vakken. En het mooie: je leert jezelf ook iedere dag nieuwe vaardigheden aan, zoals kennis overdragen en werken met kinderen.

Werken bij Lyceo betekent:

  • uitdaging, vrijheid en zelfstandigheid binnen een jonge en flexibele organisatie
  • verdieping en volop mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen
  • inspirerende collega’s die net als jij enthousiast en ambitieus zijn
  • een goedgevulde jaarkalender vol leuke events
Meld je nu aan 

Bijles begeleider

Als bijles begeleider werk je een-op-een samen met een leerling aan een specifiek vak. Door uitleg te geven en samen toetsen voor te bereiden, zorgen jullie er samen voor dat de achterstand kleiner wordt.

Meer informatie

Huiswerkbegeleider

Huiswerkbegeleiders staan minimaal twee middagen per week in de klas. Samen met de leerlingen zorg je ervoor dat ze het beste uit zichzelf halen. Je helpt met het plannen én maken van huiswerk.

Meer informatie

Examentrainer

Ben jij een uitblinker in bepaalde examenvakken? En ben je goed in het overbrengen van de examenstof op examenkandidaten? Dan ben jij de perfecte examentrainer. In een training van meerdere dagen bereid je de leerlingen perfect voor op de examens in vakken waar ze moeite mee hebben.

Meer informatie

Basisschoolbegeleider

Door middel van persoonlijke begeleiding help je leerlingen uit groep 3 tot en met 8 met taal en rekenen. Basisvaardigheden zoals begrijpend lezen, breuken, spelling en redactiesommen komen aan bod. Je draagt bij aan een sterke basis, en zo groeit het zelfvertrouwen van ieder kind.

Meer informatie

Onderwijshelden

Voor langere tijd het docententeam ontzorgen: dat doen we met onze samenwerkingspartner Onderwijshelden. Je kunt bijvoorbeeld surveilleren, lesopvang verzorgen of andere onderwijsondersteunende taken uitvoeren.

Meer informatie

Studievoorlichter

Als studievoorlichter deel je je enthousiasme over je studie met jongeren. Je helpt ze een studie te kiezen die bij ze past, door eerlijk te vertellen over jouw gekozen opleiding.

Meer informatie

Begeleider CodeLab

Als begeleider bij CodeLab leer je middelbare scholieren programmeren. Samen werken jullie aan uitdagende en creatieve opdrachten. Je deelt jouw ervaring en enthousiasme om zo te laten zien hoe leuk programmeren kan zijn.

Meer informatie

Surveillant

Een bijbaan die we allemaal kennen van vroeger. De surveillant zorgt voor rust in de lokalen tijdens toetsen en houdt in de gaten dat alles goed verloopt. Een onmisbare bijdrage aan de spannende toetsperiode.

Meer informatie