De slimste bijbaan
Word begeleider bij Lyceo

Notice: Undefined index: privacyLevel in /app/lyceo/releases/20200217064256/public_html/wp-content/themes/lyceo-2015/functions.php on line 299
Word begeleider bij Lyceo

Word begeleider bij Lyceo

Zoek jij een bijbaan met impact? Kom werken bij Lyceo. Dé bijbaan voor topstudenten die ook nog eens goed verdient! 

Wie ben jij?

  • Je wilt jongeren helpen hun doelen te behalen
  • Je bent een leider met positieve uitstraling
  • Je wilt flexibel aan de slag, rond je collegerooster
  • Je bent een wo- of hbo-student

 

Afwisselende bijbaan: wat kun je allemaal doen

Een bijbaan bij Lyceo betekent afwisselend werk, passend bij jouw rooster. Samen met jou bekijken we tijdens onze selectiedag welke van onderstaande functies een match zijn met jou. Wil je alvast weten wat de mogelijkheden zijn? Check het hieronder!

Word begeleider bij Lyceo

Bijlesdocent

Tijdens het geven van bijles ga je 1-op-1 aan de slag met de leerling en werk je aan het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Je helpt de leerling met het vak en bereidt hem of haar voor op toetsen of schoolexamens.

Huiswerkbegeleider

Als huiswerkbegeleider ga je minimaal twee middagen in de week aan de slag met middelbare scholieren. Je helpt ze met het plannen van hun huiswerk en zorgt er samen met de leerling voor dat hij of zij het beste uit zichzelf haalt.

Examentrainer

Ben jij een expert in één of meerdere examenvakken? En kun jij de examenstof goed overbrengen op examenkandidaten? Als examentrainer bereid je scholieren in een training van twee of drie dagen voor op de examens.

Basisschoolbegeleider

In 1-op-1 begeleiding help jij leerlingen uit groep 3 t/m 8 met de vakken die zij lastig vinden.

Begeleider lente- en zomerschool

Tijdens een korte en intensieve periode in de mei- en/of zomervakantie krijgen leerlingen de kans om opgelopen achterstanden weg te werken. Jij begeleidt de leerlingen, zodat ze aan het einde van het jaar toch over kunnen gaan.

Onderwijshelden

Voor onze samenwerkingspartner Onderwijshelden zijn we op zoek naar hoogopgeleide talenten die (voor langere tijd) het docententeam ontzorgen. Dit kan door middel van surveilleren, het verzorgen van lesopvang of andere onderwijsondersteunende taken.

Studievoorlichter

Ben jij enthousiast over jouw studie en wil je jongeren helpen bij het maken van een juiste studiekeuze? Ga aan de slag als studievoorlichter en help leerlingen bij het maken van de juiste studiekeuze door eerlijk en enthousiast te vertellen over jouw studie.

Begeleider CodeKlas

Heb jij ervaring met programmeren en lijkt het je leuk om dit vak over te brengen op middelbare scholieren? Dan kun je aan de slag bij onze CodeKlas. Daar laat jij de leerlingen zien dat programmeren uitdagend, creatief en vooral heel leuk is.

Surveillant

Tijdens toetsweken en examens op school, houd jij alles in de gaten en help jij de rust bewaren in het lokaal tijdens de toets.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie