Bijspijkeren?

Om ervoor te zorgen dat uw kind dit schooljaar succesvol af kan sluiten en volgend schooljaar een goede start maakt, bieden wij een aantal mogelijkheden die helpen om eventuele opgelopen leerachterstanden weg te werken. Maar ook als uw zoon of dochter geen achterstanden heeft, en de stof is bijvoorbeeld weggezakt, is het belangrijk daar nu iets aan te doen. We vertellen u daar hieronder graag meer over.

Heeft u een andere vraag? Ook dan denken we graag met u mee en bespreken dit in een persoonlijk gesprek. Neem daarom contact op met onze klantenservice via 071 – 7900040 of info@lyceo.nl.

Bijspijkertrajecten

  • Bijles
    Met onze (online) bijles krijgt uw kind één-op-één begeleiding van een ervaren bijlesdocent, gericht op de specifieke vragen van uw zoon of dochter. Bijles is waardevol om bij te spijkeren op specifieke vakken waar uw kind mogelijk achterstand heeft opgelopen. Om dit schooljaar succesvol door te komen, stellen wij met uw kind een plan van aanpak op. Onze bijlessen kunnen direct geregeld worden, zijn flexibel in te plannen en mogelijk voor alle vakken en elk niveau.
  • Huiswerkbegeleiding
    Opnieuw structuur aanbrengen na een periode van veel online lessen is cruciaal om dit schooljaar goed door te komen. Huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat uw kind goed bijblijft en de behandelde stof goed verwerkt. Tijdens de begeleiding is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de lesstof, controleren wij of uw kind het leerwerk goed kent en focussen we op het aanleren van studievaardigheden.
  • Basisschoolbegeleiding
    Heeft u een zoon of dochter op de basisschool? En merkt u dat hij of zij door de huidige omstandigheden niet meer goed kan meekomen met taal-, reken-, of studievaardigheden? Dan helpen we graag met één-op-één basisschoolbegeleiding. Zit uw zoon of dochter in groep 7? Dan besteden we extra aandacht aan de voorbereiding op de entreetoets door te kijken waar er bijgespijkerd moet worden.
Vrijblijvend aanmelden voor een bijspijkertraject

Op naar het eindexamen

Het examenjaar is natuurlijk altijd al spannend, maar dit schooljaar na een periode van veel online lessen nét even iets meer. Daarom hebben wij een aantal mogelijkheden die ervoor zorgen dat leerachterstanden worden weggewerkt. Zo start uw kind vol vertrouwen aan de eindexamens!

Examentrainingen: Heeft uw kind moeite met één of meerdere examenvakken? Tijdens een examentraining worden leerlingen in kleine groepen door enthousiaste en ervaren begeleiders klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 of 3 aaneengesloten dagen. We maken hierbij gebruik van ons eigen lesmateriaal. De examentrainingen worden door heel Nederland aangeboden voor vmbo-tl, havo en vwo. Klik hier voor de beschikbare trainingen. Ook is het nu mogelijk om voor elk vak Lyceo Samenvatting te bestellen: een compleet en compact overzicht van de volledige examenstof van één vak. Klik hier om de boekjes te bekijken.

Het Lyceo Examenjaar: Met het Lyceo Examenjaar ondersteunen we uw kind gedurende het hele examenjaar door middel van een op maat gemaakt programma. De begeleiding sluit aan bij het programma van school en bestaat uit een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Samen met een vaste begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen. Na deze periode van online lessen is dit dé manier om vol vertrouwen en volledig bijgewerkt het examenjaar door te komen. Het Lyceo Examenjaar is een goedkoper alternatief voor particulier onderwijs. We nemen de mogelijkheden graag met u door. U kunt contact opnemen via 071 – 7900040.