Bijspijkeren in de zomervakantie

Wij zijn weer open voor huiswerkbegeleiding en bijles!

Onze schoolvestigingen en eigen locaties zijn weer open om leerlingen optimaal te kunnen ondersteunen in deze periode. Ook gedurende de zomervakantie kan uw zoon of dochter terecht op onze eigen locaties . Deze vindt u onderaan deze pagina. Wij werken vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM en hebben alle benodigde maatregelen getroffen.

Om ervoor te zorgen dat uw kind straks goed voorbereid en vol vertrouwen aan het nieuwe schooljaar begint, hebben wij een aantal oplossingen die helpen om de eventuele opgelopen achterstanden weg te werken. Maar ook als uw zoon of dochter geen achterstanden heeft, en de stof is bijvoorbeeld weggezakt, is het belangrijk daar nu iets aan te doen. We vertellen u daar hieronder graag meer over.

Heeft u een ander vraagstuk? Ook dan denken we graag met u mee en bespreken dit in een persoonlijk gesprek. Neem daarom contact op met onze klantenservice via 071 – 7900040 of info@lyceo.nl.

Vrijblijvend aanmelden voor een bijspijkertraject

Op naar het eindexamen

Het examenjaar is natuurlijk altijd al spannend, maar in deze onrustige periode nét even iets meer. Daarom hebben wij een aantal mogelijkheden die ervoor zorgen dat leerachterstanden worden weggewerkt. Zo start uw kind vol vertrouwen aan de eindexamens!

Zomertrainingen: Heeft uw kind moeite met één of meerdere examenvakken? Tijdens een zomertraining behandelt een enthousiaste en ervaren begeleider de belangrijkste stof van het examenjaar en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit doen we met ons eigen lesmateriaal. De zomertrainingen worden door heel Nederland aangeboden voor vmbo-tl, havo en vwo én zijn nu al te boeken. Klik hier voor het aanbod.

Het Lyceo Examenjaar: Met het Lyceo Examenjaar ondersteunen we uw kind gedurende het hele examenjaar door middel van een op maat gemaakt programma. De begeleiding sluit aan bij het programma van school en bestaat uit een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Samen met een vaste begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen. Na deze periode van online lessen is dit dé manier om vol vertrouwen en volledig bijgewerkt het examenjaar door te komen. We nemen de mogelijkheden graag met u door. U kunt contact opnemen via 071 – 7900040

Amersfoort

Juffrouwjulia Amersfoort
Utrechtseweg 7 -1
3811NA Amersfoort

Amsterdam

Lyceo Amsterdam
Van Baerlestraat 13
1071AM Amsterdam

Arnhem

Lyceo Arnhem
Sweerts de Landasstraat 59 b
6814DB Arnhem

Den Bosch

CSB Den Bosch
Maaslandstraat 2 a
5211VE Den Bosch

Den Haag

Haags Studiepunt Den Haag
Frederik Hendriklaan 85 A
2582BV Den Haag

Dordrecht

Lyceo Dordrecht
Singel 331
3311HE Dordrecht

Haarlem

Lyceo Haarlem
Lorentzplein 25
2012HH Haarlem

Hilversum

Lyceo Hilversum
Noordse Bosje 18 a
1211BG Hilversum

Nijmegen

Bijlesnetwerk Nijmegen
Archipelstraat 292
6524LR Nijmegen

Utrecht

Lyceo Utrecht
Kromme Nieuwegracht 68 -70
3512HL Utrecht

Vught

CSB Vught
Stationsstraat 28
5261VB Vught

Wassenaar

Lyceo Wassenaar
Langstraat 11
2242KJ Wassenaar

Zwolle

Instituut Nijman Zwolle
Burgemeester Drijbersingel 25
8021DA Zwolle

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie