Examentraining Hengelo

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Hengelo?

Heeft jouw kind hulp nodig met één of meerdere vakken? Of kan hij of zij meer zelfvertrouwen gebruiken voor de examens? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres. Met een Lyceo examentraining in Hengelo scoor je gemiddeld 0,9 punt hoger op je examen.

De examentrainingen worden gegeven in alle weekenden & schoolvakanties, voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek nu direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Met een Lyceo examentraining in Hengelo wordt jouw kind in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) klaargestoomd voor de examens. Tijdens de intensieve training in kleine groepen, geeft de trainer extra uitleg over de lesstof. Verder ga je aan de slag met examenopgaven. We werken hierbij volgens een vaste structuur. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Waar vind je examentraining in de regio van Hengelo?

Onze vestiging bevindt zich in het centrum van Hengelo aan het Burgemeester Jansenplein. Deze locatie is centraal gelegen binnen 5 tot 10 minuten fietsafstand van de meeste scholen. Zit jouw kind bijvoorbeeld op het Avila College, Lyceum de Grundel of Bataafs Lyceum, dan ben je zo op onze locatie. Station Hengelo ligt op 6 minuten lopen van onze vestiging. Zo reis je ook gemakkelijk vanuit Delden, Borne, Oldenzaal of Almelo naar deze locatie.

Waarom een Lyceo examentraining in Hengelo?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij leerlingen en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. We ontwikkelen, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, innovatief en onafhankelijk lesmateriaal dat elk jaar wordt vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger op je (eind)examen
  • Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
  • Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle niveaus en vakken
  • In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

We willen het proces van leren voor examens gemakkelijker voor je maken. Daarom is Lyceo Examen Oefenen beschikbaar via de website oefenen.lyceo.nl en ook als app in de Google Playstore en Apple Store. Hierdoor kun je op een handige manier oefenen met al je lesstof. Vind hier de apps.

Lyceo Samenvatting

Om het leren voor je examens gemakkelijker te maken, biedt Lyceo samenvattingen aan waarin de examenstof in een overzichtelijke manier is samengevat. Hoewel je ook zelf een samenvatting kunt maken, is dit tijdrovender dan een samenvatting kopen. Als je weinig tijd hebt of bang bent belangrijke informatie te vergeten, raden we aan om een Lyceo Samenvatting aan te schaffen.

Examencheck

Doe de gratis Lyceo Examencheck! Met de examencheck van Lyceo kom je er door middel van een aantal vragen achter hoe goed jij de stof beheerst en waar je nog extra aandacht aan moet besteden.

Lyceo Examens

Kijk ook eens bij de blogs op de site voor meer informatie over hoe je het beste kan omgaan met examenstress en hoe jij je het beste kan voorbereiden. Ook hebben we pagina’s vol tips voor specifieke vakken op onze site.