Examentraining Hoofddorp

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Hoofddorp?

Het examenjaar kan een zwaar en spannend jaar zijn voor alle scholieren. Soms heb je gewoon even een steuntje in de rug nodig. Met een Lyceo examentraining in Hoofddorp gaat jouw kind met meer zelfvertrouwen de examens in.

De examentrainingen worden gegeven in alle weekenden & schoolvakanties, voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek nu direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Tijdens een examentraining in Hoofddorp worden Leerlingen opgedeeld in kleine groepen waarin zij worden voorbereid op de school- en eindexamens. Afhankelijke van het specifieke examenvak duurt een examentraining 2 of 3 achtereenvolgende dagen. Onze examentrainingen verlopen volgens een vast programma. De gemotiveerde en enthousiaste trainers lopen samen met jouw kind de examenstof door en leren hem of haar handige tips en tricks. Daarnaast helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken, zodat jouw kind helemaal klaargestoomd is voor de examens.

Waar vind je examentraining in de regio van Hoofddorp?

Onze vestiging bevindt zich in het centrum van Hoofddorp, naast het winkelcentrum Vier Meren. Deze ligt op fietsafstand van het Kaj Munk College, het Hoofdvaart College, de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp en het Haarlemmermeer Lyceum. Ook voor leerlingen van het Herbert Vissers college en het Hageveld College is het goed bereikbaar. Vanaf station Hoofddorp is het ook maar 20 minuten lopen of 15 minuten met de bus. Hierdoor is deze vestiging ook goed bereikbaar vanuit Nieuw-Vennep, Hillegom, Lissen of Rijsenhout.

Waarom een Lyceo examentraining in Hoofddorp?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt, voor het vijfde jaar op rij, uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij jou en kunnen je daardoor goed inspireren en motiveren. Tijdens de examentrainingen werken we met ons eigen, unieke lesmateriaal dat we samen met hogescholen en universiteiten ontwikkelen. Onze examenbundels worden elk jaar geheel vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger op je (eind)examen
  • Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
  • Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle niveaus en vakken
  • In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Lyceo Examen Oefenen kun je optimaal voorbereid zijn op je examens. Ons digitale platform bevat uitlegfilmpjes, extra theorie, oefenopgaven en een eindtoets die speciaal door onze experts zijn samengesteld. Daarnaast krijg je waardevolle feedback, waardoor je gericht kunt werken aan verbeterpunten en zo je slaagkans vergroten. Vind hier meer informatie.

Lyceo Samenvatting

Met de Lyceo samenvatting voor school- of eindexamen heb je alle lesstof die je nodig hebt in één overzichtelijk document. Je hoeft niet langer door je aantekeningen, opdrachten en dikke boeken te spitten. Onze deskundigen die de samenvattingen maken, hebben dit al voor je gedaan. Dit bespaart je tijd en moeite en stelt je in staat om gericht te studeren voor het examen. Bekijk hier alle beschikbare samenvattingen!

Examencheck

Doe de gratis Lyceo examencheck en ontdek door middel van vragen hoe goed jij de stof beheerst. Zo kom je er op een gemakkelijke manier achter welke onderwerpen nog aandacht nodig hebben.

Lyceo Examens

Op onze site staan blogs met allemaal tips en informatie die jou kunnen helpen tijdens je voorbereiding. Ook kun je op de site per vak de belangrijkste tips vinden die je helpen met leren en helpen om examens beter te maken.