Zomertraining (stoomcursus)
Direct aanmelden
Direct aanmelden

Zomertraining (stoomcursus) voorafgaand aan het examenjaar

Een goed begin is het halve werk. Met een Zomertraining (stoomcursus) van Lyceo bereid jij je optimaal voor op jouw belangrijkste jaar van jouw middelbare school! Met goede cijfers voor je eerste schoolexamens, sta je straks sterker in je schoenen bij het eindexamen. De zomertrainingen worden aangeboden voor vmbo, havo en vwo in bijna alle vakken.

Tijdens een twee- of driedaagse zomertraining behandelen we klassikaal de belangrijkste stof van het examenjaar en krijg je alvast een voorproefje van wat gaat komen. Je krijgt tips en tricks hoe je het beste alle examenstof tot je kunt nemen en gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag. Onze docenten zijn vakkundig en zeer bekwaam in de examenstof die jij wilt leren. Na de training mag je de Lyceo-examenbundel waarmee je hebt gewerkt, mee naar huis nemen. Je krijgt ook een proefexamen mee waarmee je kunt oefenen.

Resultaten laten zien dat leerlingen die in de zomer een examentraining volgen:

  • Meer zelfvertrouwen hebben
  • Minder snel een achterstand oplopen
  • Een grotere kans van slagen hebben

Je kunt de zomertrainingen (stoomcursussen) door heel Nederland volgen, onder andere in Leiden, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Den Bosch.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie