Waarom een Lyceo Zomertraining volgen?

  • Goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je examenjaar in
  • Alle belangrijke lesstof voor het examenjaar wordt behandeld
  • Lyceo is als enige bewezen effectief: scoor gemiddeld 0,9 punt hoger
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Mogelijk voor vmbo-tl, havo en vwo in alle vakken
Boek direct

Zomertraining - start je examenjaar goed!

Een goed begin is het halve werk. Zeker na deze onrustige periode van online lessen. Met een examentraining in de zomervakantie bereid jij je optimaal voor op dat ene vak in jouw belangrijkste jaar van de middelbare school. Zo werk je eventuele opgelopen achterstanden weg. Met goede cijfers voor je eerste schoolexamens, sta je straks sterker in je schoenen bij het eindexamen. De zomertrainingen vinden plaats in juli en augustus en worden aangeboden voor vmbo-tl, havo en vwo in bijna alle vakken. Klik hier om de beschikbare trainingen te bekijken.

Tijdens een tweedaagse zomertraining behandelen we, in kleine groepjes, de belangrijkste stof van het examenjaar van het door jou gekozen vak. Hierdoor krijg je alvast een voorproefje van wat gaat komen. We geven tips en tricks hoe je het beste alle examenstof tot je kunt nemen en je gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag. Na de training mag je de Lyceo Examenbundel waarmee je hebt gewerkt, mee naar huis nemen. Je krijgt ook een proefexamen mee waarmee je kunt oefenen.

Wie zijn onze begeleiders?

Onze studentbegeleiders zijn vakkundig en zeer bekwaam in de examenstof die jij wilt leren. Al onze examentrainers zijn zorgvuldig geselecteerd en staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij jou. Ze leggen de stof wellicht net iets anders uit dan je gewend bent en kunnen jou goed inspireren en motiveren. Tijdens de examentraining maken we gebruik van ons eigen lesmateriaal, ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten.

Als enige bewezen effectief

Jaarlijks laten wij de effectiviteit van onze examentrainingen wetenschappelijk toetsen door SEO Economisch Onderzoek, gelieerd aan de Universiteit Amsterdam. Daaruit blijkt dat de Lyceo examentrainingen in 2019 zorgden voor een gemiddelde verbetering van 0,9 punt op het centraal examencijfer voor vmbo-tl, havo, én vwo leerlingen. Daarbij worden de houding en kennis van onze begeleiders beoordeeld met gemiddeld een 8,3!

Zomertraining volgen?

Resultaten laten zien dat leerlingen die in de zomer een examentraining volgen:

  • Meer zelfvertrouwen hebben
  • Minder snel een achterstand oplopen
  • Een grotere kans van slagen hebben

Je kunt de zomertrainingen door heel Nederland volgen: in Amsterdam, Amersfoort, Breda, Breukelen, Den Bosch, Dordrecht, Haarlem, Leiden en Utrecht. Via onderstaande knop kun je direct een examentraining in de zomervakantie boeken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 071-7900040.

Boek een zomertraining

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie