Het Bouwens van der Boijecollege – Panningen

Het Bouwens van der Boijecollege – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Panningen biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Mira den Breejen

Vestigingscoördinator

Ik ben Mira den Breejen, de vestigingscoördinator van het Bouwens van der Boijecollege – Panningen. Omdat iedere leerling anders is, leg ik samen met mijn team van ervaren begeleiders de nadruk op persoonlijke aandacht. We stellen samen (met u) een plan op, zodat iedere leerling de handvatten krijgt die hij of zij nodig heeft. Samen gaan we op zoek naar de manier om er een fijne en vooral leerzame periode van te maken!

  • Het Bouwens van der Boijecollege – Panningen
  • Minister Calsstraat 10
  • 5981VT Panningen
  • Mira den Breejen
  • Vestigingscoördinator
+31613070108

Op deze vestiging in Panningen kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op LOCATIE wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie