Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Goes

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Goes?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Goes omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Goes bij Lyceo?

  • Hoe kun je het beste een planning maken? 
  • Op welke manier kun je effectief leren voor een toets bij Engels?
  • Hoe breng je meer structuur aan in al het leer- en maakwerk?

Dit zijn allemaal vragen waar wij tijdens onze persoonlijke huiswerkbegeleiding bij stil staan. Tijdens de studiebegeleiding kun je vragen stellen over de stof, jezelf laten overhoren en de begeleiders kunnen ook het gemaakte huiswerk controleren. Hierdoor leer je studievaardigheden aan waar je de rest van je leven plezier in hebt. 

Aanpak van Lyceo

Aan de hand van het intakegesprek met jou en jouw verzorgers maken we een persoonlijk plan van aanpak. In dit plan stellen we vast wat jou motiveert, zodat wij precies kunnen zien aan welke studievaardigheden we nog kunnen werken en wat jou motiveert. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Goes en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Goes en de omgeving. Daarnaast hebben wij een aantal eigen locaties in de regio van Goes waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Daardoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Woon jij in de buurt van Goes Zuid, Goese Polder of De Groe? Dan kan je makkelijk bij ons terecht. Woon jij buiten Goes? Zoals in Kloetinge, Wilhelminadorp, Kattendijke, ’s Gravenpolder, Middelburg of Heinkenszand? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo, Bijlesnetwerk en Haags Studiepunt in Breda en omgeving- wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Goes en omgeving partnerships met Bijlesnetwerk en Haags Studiepunt. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo-, Bijlesnetwerk- of een Haags Studiepunt locatie in Goes of omgeving kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Goes bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Goes? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.