Huiswerkbegeleiding Goes

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Goes?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Goes omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Goes en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s- Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Henrikskinderen of Wolphaartsdijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Ostrea Lyceum locatie Fruitlaan in de buurt van Kloetinge.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Goes bij Lyceo?

Elk vak is mogelijk voor huiswerkbegeleiding die het kind vaak meerdere dagen per week na schooltijd begeleidt. Uren en dagen verschillen per leerling. Leg het vast in je individuele actieplan. Tijdens de rondleiding leer en werk je met je eigen boek, dus vergeet het niet mee te nemen. De kosten variëren afhankelijk van het aantal dagen huiswerkbegeleiding dat is aangeschaft. U kunt het beste persoonlijk contact met hen opnemen. Dit kan via 071 – 79 000 40 of info@lyceo.nl.

Pluspunten van Lyceo

In onze kleine, rustige omgeving kan iedereen zich concentreren op zijn werk en kunnen onze supervisors de aandacht en ondersteuning bieden die ze op dat moment nodig hebben. Met huiswerkhulp kun je vragen stellen, toetsen maken en je werk nakijken om er zeker van te zijn dat je de stof goed begrijpt.

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Goes? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.