Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Maastricht

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Maastricht?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Maastricht of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. De studiebegeleiding zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met meer structuur aan de slag gaat.

 

Op welke locaties kan ik in Maastricht en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving binnenstad, Jekerkwartier, Kommelkwartier, Villpark, Belfort, Pottenberg, Beatrixhaven, Vroendaal, Limmel, Heugem of Bieslanden ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Maastricht en omgeving. Je vindt onze schoollocatie op het Bonnefanten College.Woon jij buiten Maastricht zoals in Meerssen, Bunde, Valkenburg, Margraten, Gulpen of Vaals? Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wij werken ook samen met scholen in Meerssen, Hoensbroek en Heerlen. Daarnaast hebben we een zelfstanstangeCheck5 locaties. Deze locaties zijn gevestigd op de Scharnerweg en Wilhelminastraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Porta Mosana, Sint-Maartenscollege, VMBO Maastricht en Terra Nigra Praktijkonderwijs.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Haal het beste uit jezelf!

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou studiebegeleiding op maat aanbieden.

Persoonlijke studiebegeleiding

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de studiebegeleiding aanbieden die het beste bij jou past. Andere voordelen van onze huiswerkbegeleiding zijn:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Maastricht? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb altijd al moeite gehad met plannen. Maar sinds een tijdje volg ik huiswerkbegeleiding op de locatie Scharnerweg. Het fijne aan de huiswerkbegeleiding vind ik dat ik me er goed kan concentreren. Ik kan hier vragen stellen en krijg meer gedaan dan thuis. De begeleiders op de huiswerkbegeleiding helpen me goed bij mijn vragen en leren me beter plannen. Hierdoor heb ik ook minder stress met het maken van mijn huiswerk.”

Leerling met huiswerkbegeleiding

“Ik volg sinds een tijdje huiswerkbegeleiding op het Bonnefanten College. Bij de huiswerkbegeleiding kan ik mijn huiswerk veel beter maken dan thuis. Ik vind het fijn dat ik mijn vragen kan stellen en dat de begeleiders mij helpen met het plannen van mijn huiswerk. Door de huiswerkbegeleiding heb ik geleerd om mijn huiswerk en leerwerk beter te plannen. Ik kom nu minder in de knoei om én al mijn huiswerk af te krijgen én goed te leren voor een toets. Daarnaast vind ik het fijn dat ik overhoord kan worden over de stof die ik leer.”

Leerling met huiswerkbegeleiding