Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Maastricht

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Maastricht?

Persoonlijke studiebegeleiding in Maastricht

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je wiskundehuiswerk of het leren voor je toets bij Engels?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in Maastricht of omgeving om geconcentreerd aan de slag te kunnen gaan met je schoolwerk? 

Huiswerkbegeleiding is dan de oplossing. Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan elke dag weer klaar om te helpen met dat extra zetje tijdens het maken van huiswerk. Leerlingen kunnen na de laatste les bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding. 

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding van Lyceo?

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw persoonlijke vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. 

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de studiebegeleiding aanbieden die het beste bij jou past. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Maastricht en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Maastricht. Zit je niet een van die scholen? Je kunt ook bij onze eigen Check5 locatie terecht. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Als je uit de buurt Beatrixhaven, Scharn, Randwyck, Maastricht-Zuidwest of Maastricht-Noordwest komt kun je ons op de fiets bereiken. 

Woon jij buiten Maastricht zoals in Meerssen, Bunde, Valkenburg, Margraten, Gulpen of Vaals? Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Daarbij werken wij ook samen met scholen in Meerssen, Hoensbroek en Heerlen. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo nog belangrijker, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën. Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning gecreëerd voor Quint en onszelf.”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Maastricht? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.