Huiswerkbegeleiding Maastricht

Ook in Maastricht is er een mogelijkheid tot het volgen van huiswerkbegeleiding van Lyceo. Huiswerkbegeleiding is een slimme oplossing wanneer je extra uitleg nodig hebt bij sommige vakken, op zoek bent naar een rustige plek om huiswerk te maken of extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het maken en plannen van je huiswerk.

Huiswerkbegeleiding door heel Nederland, ook in Maastricht

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende locaties in Nederland. Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding volgen. Een leerling is een aantal dagen per week op onze vestiging aanwezig om tot goed resultaat te komen. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je huiswerk na te kijken. We overhoren je leerwerk zodat je zeker weet dat je de stof goed kent. Met zelfvertrouwen ga je je toetsen in!

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Maastricht we huiswerkbegeleiding aanbieden.

huiswerkbegeleiding Maastricht

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen in de week. Een individueel plan van aanpak bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Erudio Maastricht Sint-Maartenscollege
  Loop je er tegen aan dat je huiswerk niet op tijd af is? Zoek je een plekje om na school zonder afleiding op een rustige manier je huiswerk te maken? Weet je niet hoe je moet leren? Wij kunnen je helpen!
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding leren we je plannen, door de stof goed te verdelen en je huiswerk te structureren. Ons enthousiaste team van begeleiders helpt je met het aanleren van studievaardigheden die bij jou passen. Je zal zien dat je zelfvertrouwen toeneemt! Samen werken we naar volledige zelfstandigheid. Wij gaan samen met je ouders jouw persoonlijke doelen formuleren en opstellen, wij helpen je deze doelen te behalen. De begeleiders houden in de begeleidingsmomenten rekening met jouw persoonlijke doelen. Zij zijn er ook om je vragen te beantwoorden, je maakwerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. We werken in kleine groepen, persoonlijke aandacht staat centraal. Van onze begeleiders krijg je de handvatten om je huiswerk aan te pakken op de manier die bij jou past, zodat er nog genoeg tijd over is voor je eigen bezigheden.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Eindhoven Montessori College
  Huiswerkbegeleiding is meer dan alleen het maken van je huiswerk. Naast vakinhoudelijke begeleiding werken we ook aan plannen, structuren en studievaardigheden. Hoe pak ik mijn maak- en leerwerk aan? En hoe leer en werk ik effectief? Het hoofddoel van huiswerkbegeleiding is het verbeteren van schoolprestaties en het vergroten van de zelfstandigheid. Daarnaast werken we ook aan individuele doelen van de leerlingen. Ieder op zijn eigen manier en tempo, dat is waar het bij ons om draait.

  Bij ons kun je elke schoolmiddag terecht voor huiswerkbegeleiding waarin we aan de slag gaan met de dingen die jij moeilijk vindt. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in een rustige ruimte waar iedere leerling aan zijn eigen taken werkt. Onze begeleiders en vestigingscoördinator staan voor je klaar om te helpen met vragen, uitleg te geven en leerwerk te overhoren.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding CSB Den Bosch Maaslandstraat
  Leerlingen komen een aantal middagen in de week na schooltijd bij ons. We hebben een zeer ervaren team dat iedere dag klaarstaat om je te helpen. We hebben 1 begeleider per 7 leerlingen, wat betekent dat we veel tijd hebben voor plannen, studievaardigheden, overhoringen en het beantwoorden van je vragen. Samen met jou creëren we aan het begin van de dag meteen overzicht door het maken van een planning. We helpen je vervolgens om je werk volgens deze planning af te krijgen. Verder zorgen we ervoor dat er iedere dag voldoende begeleiders vanuit diverse vakgebieden aanwezig zijn, zodat je al je vragen kunt stellen. Persoonlijke aandacht en het opdoen van succeservaringen staan bij ons centraal. We werken daarbij met persoonlijke leerdoelen, zodat je stapsgewijs tot betere resultaten kunt komen en weer naar zelfstandigheid kunt werken. Door ons eigen leerlingvolgsysteem, evaluatiegesprekjes en tussentijds contact, houden we ook de ouders uitvoerig op de hoogte.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Waalwijk Dr. Mollercollege
  Wil je graag huiswerk maken op een rustige plek met begeleiders die jou kunnen ondersteunen op allerlei gebieden? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou! Tijdens de huiswerkbegeleiding maak en leer je je huiswerk. Samen met je begeleider maak je een planning wat je die dag en de rest van de week gaat doen en ook hóe je het gaat doen, dus we leren je ook hoe je hebt beste kan leren. Naast studievaardigheden kunnen we je ook vakinhoudelijk helpen en overhoren we de leerstof.
  De huiswerkbegeleiding van Lyceo is persoonlijk. We volgen je en helpen je om het overzicht te behouden. In het kennismakingsgesprek maken we een plan van aanpak en stellen we samen doelen op voor de komende tijd. Er is regelmatig contact met zowel ouders als mentor om de voortgang te bespreken en het plan eventueel bij te stellen. Iedereen werkt namelijk in een ander tempo en leert op zijn eigen manier. Met het team van enthousiaste begeleiders staan wij voor je klaar, zodat jij straks zelfstandig en met meer zelfvertrouwen je schoolcarrière vervolgt!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Huiswerkbegeleiding in Maastricht: persoonlijk en kleinschalig

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook thuis bekijken.

Hoe werkt Lyceo Huiswerkbegeleiding?

Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Huiswerkbegeleiding Maastricht: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Het is belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, zodat je jouw ambities kunt waarmaken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, en kun je alle vragen stellen over de leerstof. Daarnaast oefenen je samen met onze begeleiders het leerwerk. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in Maastricht aanwezig om tot goede resultaten te komen.