Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Meppel

Persoonlijke studiebegeleiding in Meppel

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Nederlands of het leren voor je toets economie?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Meppel om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Meppel bij Lyceo?

Op onze vestigingen kun je na je laatste les, of soms zelfs in het weekend, terecht voor dat extra steuntje in de rug. Bij ons ga je in een kleine groep aan het werk met je huiswerk of juist met je leerwerk. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. Meer weten? Bekijk dan onze pagina over huiswerkbegeleiding (link). 

Persoonlijke studiebegeleiding

Voordat leerlingen bij ons aan het huiswerkbegeleiding traject beginnen gaan we met elkaar in gesprek. In dit gesprek stellen we de doelen vast. Wat motiveert jou? Waar ben je goed in? Waar wil je aan werken? Samen maken we speciaal voor jou een plan van aanpak. Wij geloven er namelijk in dat iedere leerling uniek is, waardoor wij persoonlijke studiebegeleiding aan willen bieden. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Meppel en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Meppel en omgeving. Daarbij hebben wij verschillende zelfstandige locaties in de regio van Meppel waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Wij zijn te vinden in de buurten Halvetermade, Koedijkslanden en Oosterboer. Woon jij buiten Meppel? Zoals in Nijeveen, Staphorst of Hoogeveen? Ook dan kun je na je laatste les bij ons terecht. Wij zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland