Huiswerkbegeleiding Meppel

Persoonlijke studiebegeleiding in Meppel

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Nederlands of het leren voor je toets economie?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Meppel om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Meppel en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Meppel Koedijkslanden, Haveltermade, Westerstouwe of Het Meugien en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Dingstede in de Koedijkslanden buurt. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Meppel. Deze locatie is gevestigd op de Drijbersingel in Zwolle. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Terra Meppel VO, Stad & Esch en Greijdanus.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Meppel bij Lyceo?

Wanneer je op zoek bent naar ondersteuning bij het maken en plannen van huiswerk, is huiswerkbegeleiding een optie. Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je aan je huiswerk en leer je voor je opkomende toetsen. Je kan vragen stellen en overhoord worden.

Welke voordelen zitten er aan huiswerkbegeleiding?

Lyceo Leren Leren© is de inhoudelijke basis van de dienstverlening van Lyceo. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit Tilburg. Net als de studievaardigheden- en motivatietest, hiermee kunnen we precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jouw kind motiveert. Zo kunnen we begeleiding op maat aanbieden.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Onze dochter heeft haar periode huiswerkbegeleiding als erg leerzaam ervaren. Ze vond het contact met het begeleidersteam erg prettig. De combinatie van de persoonlijke aandacht, het leren leren en iedere dag een stuk fruit en koekje zorgt voor een fijne sfeer.”

Ouders van leerling met huiswerkbegeleiding

“Huiswerkbegeleiding heeft ons een stukje ontzorgd. Thuis was er regelmatig strijd over schoolwerk. Bij huiswerkbegeleiding wordt structuur en overzicht geboden en daarnaast is er aandacht voor het ontwikkelen van de studievaardigheden. Iedere dag ontvangen we een duidelijke terugkoppeling door middel van een lessamenvatting. De begeleiders gaan op een fijne manier om met de leerling en daarnaast vinden we het erg prettig dat de vestigingsmanager altijd bereid is om met ons mee te denken in mogelijkheden en oplossingen.”

Ouders van leerling met huiswerkbegeleiding