Huiswerkbegeleiding Oisterwijk

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Oisterwijk?

Kan jij net dat extra steuntje in de rug gebruiken bij je leerwerk? Wil jij leren hoe je het beste je huiswerk in kunt plannen? Of ben jij opzoek naar een rustige plek in de omgeving van Oisterwijk om na je laatste les met je schoolwerk aan de slag te gaan? Huiswerkbegeleiding is dan de uitkomst.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Oisterwijk?

Kom jij uit de omgeving Oisterwijk Centrum, Bunders en Levenskerk, Waterhoef en Klompven, ’t Westend en ’t Seuverick, Pannenschuur of Kerckhoven Laarakkers en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie 2College Durendael. Zit je daar niet op school? Dan kan je er alsnog makkelijk terecht; het is met een bushalte en station in de buurt goed te bereiken.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding?

Tijdens huiswerkbegeleiding werk je aan je nog te maken schoolwerk en kan je studeren voor toetsen. Er wordt gezorgd voor een gezellige setting waarin jij je optimaal kan concentreren. Je start met een aantal middagen huiswerkbegeleiding. In overleg bouwen we af naarmate je zelfstandiger kunt werken. In enkele gevallen is het in overleg mogelijk om te starten met twee dagen huiswerkbegeleiding.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding? 

Je gaat zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag met het opgegeven huiswerk. We werken met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Lerenmethode©. In een overzichtelijke planner kan je de doelen, weekplanning, studievoortgang en reflectie bijhouden. Onze begeleiders geven tips, overhoren en bespreken opdrachten. Ook helpen zij met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het maken van tijdlijnen.