Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Oisterwijk

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Oisterwijk?

Kan jij net dat extra steuntje in de rug gebruiken bij je leerwerk? Wil jij leren hoe je het beste je huiswerk in kunt plannen? Of ben jij opzoek naar een rustige plek in de omgeving van Nijkerk om na je laatste les met je schoolwerk aan de slag te gaan? Huiswerkbegeleiding is dan de uitkomst.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Oisterwijk?

Kom jij uit de omgeving Oisterwijk Centrum, Bunders en Levenskerk, Waterhoef en Klompven, ’t Westend en ’t Seuverick, Pannenschuur of Kerckhoven Laarakkers en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie 2College Durendael. Zit je daar niet op school? Dan kan je er alsnog makkelijk terecht; het is met een bushalte en station in de buurt goed te bereiken.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Oisterwijk?

Bij onze studiebegeleiding gaan we uit van het idee dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons begint eerst in gesprek over de hulpvragen:

  • Wil jij beter leren plannen?
  • Kan je juist wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of wil je leren hoe je het beste kunt leren?

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van wiskunde tot aan aardrijkskunde naar Engels. Tijdens onze studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Persoonlijke studiebegeleiding

Minder stress en betere cijfers, dat wil toch iedereen? Met huiswerkbegeleiding wordt het mogelijk. Doordat je werkt in kleine groepjes, kunnen de begeleiders al jouw vragen beantwoorden. Dit betreft niet enkel je huiswerk. Je kunt jezelf ook laten overhoren of hulp vragen met het maken van een efficiënte, realistische planning. Het doel is dat jij leervaardigheden aanleert waar je je leven lang plezier van hebt én uiteindelijk zelfstandig verder kunt gaan in je loopbaan carrière.