Huiswerkbegeleiding Roermond

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Roermond?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Roermond of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. De studiebegeleiding zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met meer structuur aan de slag gaat.

Op welke locaties kan ik in Roermond en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Roermond Centrum, Swalmen, Herten, Maasniel, Donderberg, Zuid of Oost en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Roermond. Deze locatie is gevestigd op de Godsweerdersingel. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Yuverta, ROER College Schöndeln, Wings en BC Broekhin.

Haal het beste uit jezelf!

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou studiebegeleiding op maat aanbieden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Roermond? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Ervaringen van leerlingen of ouders

We zijn allen zeer tevreden over de kwaliteit en wijze van les geven door de begeleider van onze dochter, waarvoor dank! De communicatie was altijd zeer prettig en er werd vlot geschakeld wanneer nodig.

De Heer van Cuijk (vader oud-leerling huiswerkbegeleiding)

We kijken terug op een gedegen begeleiding wat de prestaties van onze dochter zeker weten naar een hoger niveau hebben getild. We zijn heel blij dat wij en vooral ook onze dochter de stap heeft genomen en we zijn blij met de keuze die voor jullie (Check5 Roermond) gemaakt is. Hartelijk dank!

Nicolle (moeder van oud-leerling)

“Het is erg fijn dat iedereen van Check5 Roermond steeds probeert mee te denken in en te helpen met de begeleiding van onze zoon. We waarderen dit altijd zeer! Hij heeft hierdoor meer houvast en structuur gekregen.”

Ouder van leerling met huiswerkbegeleiding