Huiswerkbegeleiding in Roosendaal

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Roosendaal en omgeving?

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Roosendaal om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing! Het doel van huiswerkbegeleiding bij Lyceo is om scholieren te helpen hun academische prestaties te verbeteren en hen de vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn op school. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen.

Waar kan ik in Roosendaal en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Roosendaal Centrum, Kortendijk, Wouw, Kalsdonk, Tolberg, Minnebeek-Watermolen, Fatima-Villapark of Langdonk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Roosendaal. Deze locatie is gevestigd op de Admiraal Lonckestraat, 1 minuut lopen van Station Roosendaal. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Da Vinci college, Jan Tinbergen college, Nobertus Gertrudis Lyceum, Nobertus Gertrudis Mavo en Munnikenheide College.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding in Roosendaal?

Leerlingen werken een aantal middagen per week bij ons op de huiswerkbegeleiding. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi kun je precies zien wat er gebeurt tijdens de huiswerkbegeleiding. Aan het einde van elke dag wordt er een dagverslag opgesteld, waarin wordt gereflecteerd op wat er is gebeurd, wat goed ging en wat beter kan. Zo heeft u inzicht in de vorderingen van en kan er met de begeleiders worden gewerkt aan het verbeteren van de studievaardigheden.

Voordelen huiswerkbegeleiding

Er zitten verschillende voordelen aan huiswerkbegeleiding:

  • Het is makkelijker om huiswerk te plannen.
  • Je kind heeft het huiswerk op tijd af.
  • Er is meer vrije tijd.
  • Je kind krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Er is weinig tot geen stress meer.

Door huiswerkbegeleiding krijgt je kind de structuur en ondersteuning die nodig is om efficiënt aan het huiswerk te werken en om beter te leren. Zo kan je kind zich beter concentreren op het huiswerk en heeft hij of zij meer tijd om te ontspannen en te genieten van vrije tijd.