Huiswerkbegeleiding in Valkenswaard

Persoonlijke studiebegeleiding in Valkenswaard

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Engels of het leren voor je toets scheikunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Valkenswaard om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Valkenswaard en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Valkenswaard Centrum, ’t Gegraaf, Borkel en Schaft, Dommelen, Geenhoven, Hoge Akkers, Turfberg of Kerkakkers en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie SG Were Di, vlakbij Philips de Jong Wandelpark.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding? 

Huiswerkbegeleiding is voor ieder vak beschikbaar en vaak zal je kind meerdere dagen per week na schooltijd begeleiding krijgen. Hoeveel uur en op welke dagen, dat verschilt per leerling en leggen we vast in een individueel plan van aanpak. Je leert tijdens de begeleiding en werkt uit eigen boeken, dus vergeet niet om die mee te nemen. Het tarief is afhankelijk van het aantal dagen huiswerkbegeleiding dat wordt afgenomen. Hiervoor kun je het beste persoonlijk contact met ons opnemen. Dat kan via 071 – 79 000 40 of info@lyceo.nl, we helpen je graag!

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

In een kleine groep en in een rustige omgeving kan iedereen zich volledig concentreren op werkzaamheden. Heb je wat extra hulp nodig of vind je het fijn om overhoord te worden? Dan zijn de begeleiders er voor jou. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je vragen stellen, wordt je overhoord en wordt zelfs het maakwerk gecontroleerd om te kijken of je de stof goed begrijpt.