Huiswerkbegeleiding Weesp

Huiswerkbegeleiding in Weesp en omgeving

Lyceo biedt op verschillende scholen en eigen locaties in en om Weesp huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Weesp en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Weesp Binnenstad, Zuid, Noord, Hogewey, Aetsveld, Aetsveldsepolder, Oostelijke vechtoever of Bloemendalerpolder en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Vechtstede College in Weesp Noord.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Ben jij op zoek naar extra structuur en hulp? Huiswerkbegeleiding op één van onze vestigingen kan helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken. Tijdens de begeleiding kan je vragen stellen over de lesstof en we controleren of het leerwerk goed wordt beheerst. We richten ons ook op het verbeteren van studievaardigheden. Als je wat extra ondersteuning kan gebruiken, neem dan eens een kijkje bij onze huiswerkbegeleiding.

Wat is het voordeel van huiswerkbegeleiding?

Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je zo veel mogelijk zelfstandig aan het opgegeven huiswerk. We maken gebruik van oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Lerenmethode©. In een duidelijke planner kan je jouw doelen, weekplanning, studievoortgang en reflectie bijhouden. Onze begeleiders geven tips, overhoren en bespreken opdrachten en helpen ook met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het maken van tijdlijnen. Zo kan jij zo efficiënt mogelijk aan de slag met het huiswerk. Natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor een grapje. Wij geloven er namelijk in dat alles wat je leert met plezier, je nooit meer vergeet!