Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Zaandijk

Huiswerkbegeleiding volgen in Zaandijk?

Wil je graag ondersteuning bij het plannen van je huiswerk? Heb je extra uitleg bij sommige vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning! Bij Lyceo kun je ook in Zaandijk huiswerkbegeleiding volgen.

Op welke locaties kan ik in Zaandijk en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Zaandijk of Oud Zaandijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Het Saenredam College, vlakbij de Zaanse Schans. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Zaandijk. Deze locatie is gevestigd op de Van Nesstraat in Haarlem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Huiswerkbegeleiding Zaandijk: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Door het bieden van actieve en persoonlijke huiswerkbegeleiding stimuleren wij het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de stof en controleren wij of je het leerwerk goed kent. Je bent minimaal twee dagen per week op onze vestiging in Zaandijk aanwezig om tot een goed resultaat te komen.

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de begeleiding aanbieden die het beste bij jou past.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Persoonlijke begeleiding tijdens Huiswerkbegeleiding in Zaandijk

Op de locatie in Zaandijk wordt gewerkt in kleine groepen waardoor jij genoeg tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan, de juiste structuur én planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Ervaringen van leerlingen of ouders

Mijn complimenten voor de begeleiding van onze dochter. Zij volgt huiswerkbegeleiding op het Saenredam College in Zaandijk. Voor ons is Lyceo een uitkomst, de huiswerkbegeleiding pakt alles nauwkeurig op en onze dochter leert hierdoor goed plannen.  Tevens is de vestigingsmanager altijd goed bereikbaar en denkt graag mee over wat het beste voor onze dochter is. Deze vestiging van Lyceo is altijd bereid om alles uit de kast te halen voor een optimaal schoolresultaat van onze dochter. Wij zijn zeer tevreden over deze vestiging en kunnen het eenieder aanraden. Lyceo neemt een hoop zorgen weg.

S. Tambach (ouder van leerling huiswerkbegeleiding)