Huiswerkbegeleiding Zaandijk

  • Wil je graag ondersteuning bij het plannen van je huiswerk?
  • Heb je extra uitleg bij sommige vakken nodig?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning! Bij Lyceo kun je ook in Zaandijk huiswerkbegeleiding volgen.

Op welke locaties kan ik in Zaandijk en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Zaandijk of Oud Zaandijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Het Saenredam College, vlakbij de Zaanse Schans. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Zaandijk. Deze locatie is gevestigd op de Van Nesstraat in Haarlem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Huiswerkbegeleiding Zaandijk: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Huiswerkbegeleiding is beschikbaar voor alle vakken en kan meerdere dagen per week na schooltijd plaatsvinden. Het aantal uren en de dagen waarop begeleiding wordt aangeboden, verschilt per leerling en worden vastgelegd in een individueel plan van aanpak. Tijdens de begeleiding wordt gebruik gemaakt van eigen boeken, dus vergeet deze niet mee te nemen. Het tarief hangt af van het aantal dagen huiswerkbegeleiding dat wordt afgenomen. Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt ons bereiken via 071 – 79 000 40 of info@lyceo.nl. We helpen je graag verder!

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Bij Lyceo bieden we huiswerkbegeleiding die gericht is op persoonlijke aandacht voor iedere leerling. We helpen niet alleen bij het schoolwerk, maar richten ons ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de leerling. Onze begeleiding is gericht op het versterken van deze vaardigheden, zodat je beter kan leren en uiteindelijk beter presteert.

Ervaringen van leerlingen of ouders

Mijn complimenten voor de begeleiding van onze dochter. Zij volgt huiswerkbegeleiding op het Saenredam College in Zaandijk. Voor ons is Lyceo een uitkomst, de huiswerkbegeleiding pakt alles nauwkeurig op en onze dochter leert hierdoor goed plannen.  Tevens is de vestigingsmanager altijd goed bereikbaar en denkt graag mee over wat het beste voor onze dochter is. Deze vestiging van Lyceo is altijd bereid om alles uit de kast te halen voor een optimaal schoolresultaat van onze dochter. Wij zijn zeer tevreden over deze vestiging en kunnen het eenieder aanraden. Lyceo neemt een hoop zorgen weg.

S. Tambach (ouder van leerling huiswerkbegeleiding)